Κατερίνα Καραβάτου: Με ροζ μίνι φόρεμα η παρουσιάστρια του My Style Rocks - Η ανάρτηση της "Barbie" για τα γενέθλια της κόρης της

Νέο ξεκίνημα με στυλάτες επιλογές!

Η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεοπτικού σόου My Style Rocks. Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας δεν θα μπορούσε να μην είναι απίστευτα στυλάτη. Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram ποζάρει ως "Barbie" με ένα εκληκτικό ροζ φόρεμα!

Η Κατερίνα Καραβάτου επηρεάστηκε και εκείνη από την "τρέλα" της ταινίας και αποφάσισε να ακολουθήσει την τάση του ροζ. Το look της απογείωσε με τα φοβερά ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα μεταλικά σκουλαρίκια.

Στην ανάρτησή της στο Instagram αναρωτήθηκε: "Είναι η σεζόν της Barbie, έτσι δεν είναι;".

Instagram @katerinakaravatou

Instagram @katerinakaravatou

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου σε Φώτη: ''Έκλαιγα με "μαύρο δάκρυ" - Είχα φτάσει τόσο πάτο, που μόνο επάνω είχε να πάει'' (βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρα από το ξεκίνημα της εκπομπής έχει κι άλλον λόγο να είναι χαρούμενη αυτές τις μέρες. Χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της η κόρη της, Αέλια, η οποία έκλεισε τα 12.

Με μια συγκινητική δημοσίευση η παρουσιάστρια έστειλε ευχές αγάπης στην κόρη της: "Αυτό το υπέροχο κορίτσι γίνεται σήμερα 12 χρονών και η ευτυχία μου -γι αυτόν τον καλό άνθρωπο που μεγαλώνει- είναι απερίγραπτη: γιατί αγαπά, σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, ακούει, μαθαίνει, χαμογελά και προχωρά με το θάρρος της ηλικίας της προσπαθώντας με γενναιότητα ν αντιμετωπίζει όσα βρίσκονται στο δρόμο της. Κι είμαι περήφανη πολύ, γιατί είναι το παιδί μου και δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και η ευθύνη του να είμαι η μητέρα της είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι χαρά μου! Χρόνια πολλά υπέροχη Αέλια μας!"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ