Η Ντέβα Κασέλ έγινε 19 ετών! Οι γλυκιές ευχές του φρεσκοχωρισμένου μπαμπά της Bενσάν - ''Αγάπη μου, θεϊκό μου πλάσμα'' (φωτό)

Η Ντέβα Κασέλ είναι η πρωτότοκη κόρη του Βενσάν Κασέλ και της Μόνικα Μπελούτσι.

Είναι δύσκολο να μην έχεις φωτογένεια όταν έχεις δύο γονείς όπως ο Vincent Cassel και η Monica Bellucci:

Η Deva Cassel μόλις έγινε  19! Είναι ένα κορίτσι  με μια ομορφιά που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Γεννημένη στις 13 Σεπτεμβρίου 2002 , η νεαρή έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και στον κινηματογράφο. 

Ο μπαμπάς της, Vincent, θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της  με μια συγκινητική  ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Ντέβα Κασέλ: Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι στην πρώτη σειρά του fashion show του Dior - Η elegant εμφάνιση της (φωτό & βίντεο)

Βενσάν Κασέλ - Τίνα Κουνάκι: Την έκανε delete, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγο του - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

"Αγάπη μου, Θεϊκό μου Πλάσμα, minha Devinha, όλα όσα είσαι, πάντα ήσουν, με κάνουν τόσο περήφανο που είμαι πατέρας σου. Χρόνια πολλά αγάπη μου, τα καλύτερα έρχονται. Σε αγαπώ'' διαβάζουμε στο επίσημο προφίλ του ηθοποιού του Irréversible και του Μαύρου Κύκνου.

Λόγια ενός πατέρα αναπόφευκτα ερωτευμένου με μια κόρη που φαίνεται να έχει ένα σαφώς λαμπρό μέλλον μπροστά της, και ποιος ξέρει, αργά ή γρήγορα μπορεί να προσπαθήσει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της στον κόσμο του κινηματογράφου. 

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Βενσάν Κασέλ από το 1999 μέχρι το 2013 υπήρξε παντρεμένος με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία γνωρίστηκε το 1996.

Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ντέβα  και την Λεονί (γενν. 21 Μαΐου 2010). Τον Αύγουστο του 2018 παντρεύτηκε την Γαλλίδα μοντέλο Τίνα Κουνάκεϊ έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Απέκτησαν μια κόρη, την Αμαζονί (γενν. 19 Απριλίου 2019), αλλά χώρισαν τον Απρίλιο του 2023. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ