Gianluca Vacchi: Στον παιδικό σταθμό συνόδευσε το κοριτσάκι ο Ιταλός μεγιστάνας - Έβαλε κοστούμι, έκρυψε τα τατουάζ & φόρεσε γραβάτα με pochette

Η άλλη πλευρά του γνωστού επιχειρηματία και influencer...

Ο πάμπλουτος Ιταλός επιχειρηματίας και γνωστός για τα αστεία του βίντεο στο Instagram, Gianluca Vacchi, ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα φωτογραφίες διαφορετικές από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Άφησε για λίγο τις αιθέριες υπάρξεις και τα πολυτελή πάρτι και μας παρουσίασε μια διαφορετική πλευρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε τρυφερά στιγμιότυπα με ένα μικρό κοριτσάκι, την κόρη του. Ο ευτυχισμένος πατέρας ντύθηκε με μπλε κομψό κοστούμι, κρύβοντας τα πολλά τατουάζ του, έβαλε ασορτί γραβάτα και ταμπά σουέντ παπούτσια για να συνοδεύσει την "πριγκίπισσά του", όπως την ονομάζει, στον παιδικό σταθμό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "Φτάσαμε ήδη στην πρώτη σου προσχολική ημέρα και αυτό που μπορώ να σου ευχηθώ είναι να μπορέσεις, μια μέρα, να μετατρέψεις κάθε τοίχο σε παράθυρο.
Αγαπώ την πριγκίπισσά μου"

Instagram @gianlucavacchi

Instagram @gianlucavacchi

Διαβάστε επίσης: Ο πάμπλουτος Ιταλός Gianluca Vacchi στο πιο αστείο βίντεο του - Χορεύει η γυναίκα του, αλλά ποιανού είναι τα χέρια της;

Η σύντροφος του Ιταλού μεγιστάνα και μητέρα της κόρης του, Sharon Fonseca, ανέβασε και αυτή με τη σειρά της εικόνες από την όμορφη και ξεχωριστή αυτή μέρα για την οικογένειά τους.

Στη λεζάντα σημείωσε: "Εν ριπή οφθαλμού, είμαστε εδώ. Η αρχή μιας νέας περιπέτειας... θα είμαστε πάντα δίπλα σου".

Instagram @sharfonseca

Instagram @sharfonseca

Instagram @sharfonseca

Ο Gianluca Vacchi and η Sharon Fonseca απέκτησαν την κόρη τους, Blu Jerusalema, τον Οκτώβριο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ