Πριγκίπισσα Talita von Furstenberg: Η εγγονή της διάσημης σχεδιάστριας DVF & ανιψιά της Μαρί Σαντάλ - το νέο πρόσωπο του πιο in οίκου κοσμημάτων

Η Talita φοράει τις πολύτιμες δημιουργίες του οίκου Buccellati, προσδίδοντας μια πινελιά σύγχρονης γοητείας σε μια μαγευτική, τυπικά ιταλική ατμόσφαιρα.

Το ταξίδι της κλασικής πλέον διαφημιστικής καμπάνιας της Buccellati συνεχίζεται με μια topwoman, την Talita von Fürstenberg.

Ως αφοσιωμένη σχεδιάστρια, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας, η Talita ζει μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης. Είναι κόρη της Πριγκίπισσας Αλεξάνδρας και του Πρίγκιπα Aλεξάντερ, καθώς και εγγονή της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Diane von Fürstenberg και ανιψιά της Μαρί Σαντάλ. 

buccellati

 

 

 

Η Talita βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας, η οποία έγινε στην ηλιόλουστη και μαγευτική πόλη του Λέτσε. Ανάμεσα σε υπέροχες αναλαμπές του ιταλικού μπαρόκ, ο φωτογράφος Josh Olins απεικονίζει την έκφραση της διαχρονικής κομψότητας του Maison μέσα από την αιώνια γοητεία των ασπρόμαυρων λήψεων.

 

 

 

Η νεαρή πριγκίπισσα μας ξεναγεί στα πιο γραφικά αξιοθέατα του Λέτσε: από το Palazzo Bozzi Corso μέχρι το Ρωμαϊκό Θέατρο. Ποζάρει κομψά, φορώντας πολύτιμα αριστουργήματα και προσδίδοντας μια πινελιά σύγχρονης ομορφιάς σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

 

Περπατώντας μέσα από μαγευτικές θέες και κρυμμένα σοκάκια, η βραδιά καταλήγει στη μαγική ατμόσφαιρα της Masseria Francescani, η οποία συνδυάζει την παράδοση και τον μοντερνισμό: δύο πυλώνες του χαρακτηριστικού στυλ του Οίκου.

Ποια είναι η .Talita von Fürstenberg

Η πριγκίπισσα Talita Natasha von Fürstenberg γεννήθηκε στις  στις 7 Μαΐου 1999 και είναι  Αμερικανίδα κοσμική κυρία, σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο.

Είναι εγγονή της σχεδιάστριας μόδας Diane von Fürstenberg και του πρίγκιπα Egon von Fürstenberg και εκ γενετής μέλος του Οίκου των Fürstenberg, μιας αρχαίας αριστοκρατικής οικογένειας της Σουηδίας.

Το 2019 λάνσαρε την δική της σειρά ρούχψων TVF for DVF, σε συνεργασία με τον οίκο μόδας της γιαγιάς της. 

 

 

 

 

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον πρίγκιπα Tassilo Egon Maximilian von Fürstenberg, και δύο μικρότερους ετεροθαλείς αδελφούς, τον πρίγκιπα Leon (γεν. 2012) και τον πρίγκιπα Vito zu Fürstenberg (γεν. 2020)

Είναι ανιψιά της Pia Getty, της Marie-Chantal, της πριγκίπισσας του θρόνου της Ελλάδας, της πριγκίπισσας της Δανίας και της πριγκίπισσας Tatiana von Fürstenberg.

 

 

Είναι δεύτερη ξαδέλφη της Coco Brandolini d'Adda και της Bianca Brandolini d'Adda. Οι γονείς της χώρισαν το 2002. Η μητέρα της παντρεύτηκε αργότερα τον Νταξ Μίλερ και ο πατέρας της παντρεύτηκε την Αλί Κέι .

 

 

 

 

Τα άλλα ξαδέλφια της Φον Φούρστενμπεργκ από τη μητέρα της είναι η Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία και οι πρίγκιπες Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμων και Αριστείδης-Σταύρος της Ελλάδας και της Δανίας.

 

 

 

 

 

 

 

Αποφοίτησε το 2017 από το Brentwood School στο Λος Άντζελες, όπου ήταν μέλος της ομάδας ξιφασκίας

 Μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Georgetown μαζί με τον ξάδελφό της, πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο της Ελλάδας και της Δανίας, σπουδάζοντας διεθνείς σχέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ