Ωωω η ερωτευμένη Σακίρα ξαναχτυπά απογειώνοντας τη ζήλια της: Στο νέο τραγούδι της, το όνομα Πικέ ακούγεται συνέχεια

"Άστραψε" πάλι η λατίνα ποπ σταρ!

Ο χωρισμός της διάσημης τραγουδίστριας Shakira και του γνωστού ποδοσφαιριστή Gerard Pique απασχόλησε πολύ τα media τους προηγούμενους μήνες, καθώς ο Ζερά Πικέ απάτησε τη Σακίρα με μια νεότερη γυναίκα. Έκτοτε οι δυο τους, οι οποίοι έχουν και δυο παιδιά μαζί, τραβάνε χωριστούς δρόμους.

Η Σακίρα φαίνεται να πληγώθηκε πολύ από αυτόν τον χωρισμό. Έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια μετά το συμβάν στα οποία αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της. Φαίνεται, όμως, πως δεν της έχει περάσει ακόμα!

Στα φετινά βραβεία του MTV, τα οποία αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χρονιάς, η Σακίρα ερμήνευσε το καινούριο της κομμάτι, στο οποίο δεν διστάζει να ονομάσει κιόλας το "πρόβλημά" της, που δεν είναι άλλο από τον Πικέ!

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Πικέ τα πήρε στο κρανίο! Πήγε σε κλαμπ & όλοι οι θαμώνες του φώναζαν "Shakira, Shakira" - Έβρισε τους πάντες (βίντεο)

Η Σακίρα εμφανίστηκε απαστράπτουσα στα χρυσά, περιτριγυρισμένη από άντρες χορευτές. Η εμφάνισή της ξεσκήκωσε το κοινό.

 

 

Επιπλέον, η Σακίρα έγινε η πρώτη τραγουδίστρια με καταγωγή από την Νότια Αμερική, που τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard».

 

 

Στην εκδήλωση βρέθηκε μαζί με τους γιους της, Σάσα και Μίλαν Πικέ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ