Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον στο Ηρώδειο: Απόλαυσαν τις «Μέλισσες» - «Σκοπεύουμε να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα» (φωτό & βίντεο)

Στο Ηρώδειο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον παρακολούθησαν τη συναυλία με τις «Μέλισσες» και τον Χρήστο Μάστορα με τον οποίο η σύζυγος του Τομ Χάνκς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και ετοιμάζεται να το ξανακάνει

Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/09) ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς, μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον. Το ζευγάρι απόλαυσε την συναυλία του συγκροτήματος «Μέλισσες», ενώ φάνηκε να διασκεδάζει πολύ με τα ελληνικά τραγούδια.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στη χθεσινοβραδινή συναυλία και συνέλαβε τον χολιγουντιανό σταρ στις πρώτες θέσεις του θεάτρου.

Ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ χειροκρότησε όσους τραγουδιστές ανέβηκαν στη σκηνή.

Μάλιστα, ο Τομ Χανκς δεν δίστασε να δώσει μια μικρή συνέντευξη στην εκπομπή. «Δεν κάνει ποτέ κρύο στην Ελλάδα», ήταν η πρώτη δήλωση του ηθοποιού στην ρεπόρτερ.

Διαβάστε ακόμα: Ξανά μαζί Ρίτα Γουίλσον και Χρήστος Μάστορας! Νέα συνεργασία-φωτιά της συζύγου του Τομ Χανκς & του Έλληνα τραγουδιστή

Όσον αφορά την κακοκαιρία Daniel και τις καταστροφές που υπέστησαν περιοχές της Ελλάδας, ο Τομ Χανκς δήλωσε πως «σκοπεύουμε να βρούμε τρόπο και να βοηθήσουμε όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία».

Διαβάστε ακόμα: Δεν μπορεί να χορτάσει την Ελλάδα ο Τομ Χανκς: Βρέθηκε στην Κάρπαθο - Έκανε βόλτα στα Πηγάδια & πόζαρε με φανς (φωτό - βίντεο)

 

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ τον ρώτησε πώς τα πέρασε στις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, με τον ίδιο να απαντά «υπέροχα!».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ