MTV Video Music Awards: Οι σταρς ντύθηκαν πολυέλαιοι αράχνες κουρτίνες - Ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν, σε ποιες πήρε 8ωρο να ετοιμαστούν (φωτό)

Λαμπερές και εκκεντρικές παρουσίες!

Τα MTV Awards συγκεντρώνουν πάντα τα βλέμματα όλων τόσο για τις μουσικές προτάσεις και το διαγωνιστικό κομμάτι, όσο και για τις λαμπερές εμφανίσεις στη σκηνή και όχι μόνο. Οι μεγάλες σταρ βρίσκουν την εκδήλωση ως αφορμή για να κάνουν μαδάτες επιλογές, που θα αφήσουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

"Βάσιλισσα" της βραδιάς στέφθηκε η Taylor Swift με το ρεκόρ των 9 βραβείων που κατέκτησε. Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως ήταν φυσικό, έστρεψε όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

Η Taylor επέλεξε για τη σημαντική αυτή στιγμή στην καριέρα της ένα μάυρο κομψό φόρεμα με σκίσιμο. Το υπέροχο κόψιμο του φορέματος με τα διαφορετικά μανίκια και την αίσθηση ασυμμετρίας, τα διακοσμητικά κουμπιά και η φινέτσα της Taylor Swift αποτέλεσαν στυλιστικό σημείο αναφοράς.

 

 

Διαβάστε επίσης: Βραβεία MTV: Υπεροχή της Taylor Swift που έφτασε τα 9 - Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς & το ρεκόρ

Στα κόκκινα και πιο σέξι από ποτέ, η Selena Gomez απέσπασε θετικές κριτικές. Η τραγουδίστρια έλαμψε στο "ροζ χαλί".

 

 

Η ράπερ Megan-Thee-Stallion έκανε μια τολμηρή επιλογή με μαύρο διάφανο φόρεμα, το οποίο αποκαλύπτει το μαύρο εσώρουχό της.

@Power1051

Σίγουρα δεν έμεινε απαρατήρητη η τραγουδίστρια Doja Cat με το φόρεμα να παραπέμπει σε ιστό αράχνης.

@bzingers

Υπέρλαμπη στα χρυσά μαζί με τα παιδάκια της, Μίλαν και Σάσα, η λατίνα ποπ σταρ, Σακίρα. Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

 

 

Απαστράπτουσα με ασημί maxi τουαλέτα η νεαρή τραγουδίστρια, Olivia Rodrigo. Το φόρεμά την περιελάμβανε 150.000 κρύσταλλα Swarovski.

 

 

Οι εκκεντρικές εμφανίσεις της ράπερ Nicki Minaj δεν θα μπορούσαν να μην κλέψουν την παράσταση.

 

 

 

 

 

 

Δείτε μερικές ακόμα από τις εμφανίσεις στα Βραβεία MTV:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ