Μέγκαν Μαρκλ: το κορίτσι «έδωσε ρέστα» - Δείτε όλες τις φωτο & τα βίντεο από την ευρωπαϊκή της εμφάνιση - minimal ντύσιμο, χαμόγελα σταρ (φωτο)

Η εμφάνισή της στα Invictus Games

Όταν ο Πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε τους Warrior Games στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2013, εμπνεύστηκε τη δημιουργία των Invictus Games. Σήμερα, μαζί με την Πριγκίπισσα Μέγκαν, απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της έμπνευσής του.

Στα Invictus games, ένα διεθνή προσαρμοστικό αθλητικό διαγωνισμό για τραυματισμένους, άρρωστους και τραυματισμένους υπαλλήλους και βετεράνους, η Πριγκίπισσα Μέγκαν είχε την ευκαιρία να λάμψει για ακόμη μια φορά.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με την Μέγκαν να κάνει το ντεμπούτο της στο πάρτι Family & Friends με τον πρίγκιπα Χάρι το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

"Είναι τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι εδώ και λυπάμαι πολύ που άργησα λίγο για το πάρτι. Όπως πολλοί από εσάς, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για την οικογένεια και τους φίλους και την κοινότητα που έχουν δημιουργήσει τα Invictus, το Fischer House, και έτσι έπρεπε να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω τα μικρά μας στο σπίτι», είπε η Δούκισσα του Σάσεξ.

 

 

Ενθουσιώδη είναι και τα σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων για την εμφάνιση της Πριγκίπισσας.

"Ο Κύριος και η Κυρία Invictus. Ανίκητοι και αδιάσπατοι!", ήταν το σχόλιο ενός χρήστη.

Το αγαπημένο ζευγάρι εξακολουθεί να απολαμβάνει την αγάπη του κοινού, που επιζητεί να βλέπει τη λάμψη της Πριγκίπισσας Μέγκαν αλλά και του Χάρι!

Διαβάστε επίσης: Invictus Games - Μέγκαν Μαρκλ: Πώς η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την μια statement εμφάνιση μετά την άλλη - Tα σύνολα που φόρεσε τα τελευταία χρόνια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ