Ηλιάνα Παπαγεωργίου: η απάντησή της στην ερώτηση για τη νέα γενιά του Shopping Star

Πώς απέφυγε να απαντήσει

Ο Αύγουστος βρισκόταν στις τελευταίες του μέρες, όταν ήρθε το τρέιλερ του Shopping Star με αφορμή τη νέα σεζόν. Τότε, με αφορμή μία φράση σε αυτό, άρχισε η σχετική συζήτηση καθώς πολλοί θεώρησαν ότι υπήρχε "μπηχτή" προς την Βίκυ Καγιά. Οι φράσεις "Νέα Εποχή" και "Νέα Γενιά" θεωρήθηκαν πως απευθύνονται στην Βίκυ Καγιά, την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, πριν αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το δύσκολο αυτό έργο.

Το σχετικό τρέιλερ που γυρίστηκε στα Κουφονήσια προκάλεσε σάλο, με αποτέλεσμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ερωτηθεί σχετικά με αυτό.

"Συγγνώμη με τρομάξατε τόσο πολύ που είμαι πολύ τρομαγμένη. Χίλια συγγνώμη, η καρδιά μου θα σπάσει. Όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε", ήταν η απάντηση της νέας παρουσισάστριας της εκπομπής.

Η ίδια πάντως βρισκόταν ενώπιον της κάμερας για αρκετά δευτερόλεπτα, αφού της είχε γίνει άλλη ερώτηση πριν, οπότε ήταν απίθανο να είχε τρομάξει.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κούκλα & αυθεντική - Ο Κουδουνάρης είναι σχεδόν... συγγενής μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ