Σοφία Χατζηπαντελή: Ξανθιά και με see-through φόρεμα στην πρεμιέρα του My Style Rocks - Κριτική επιτροπή με Σκουλό και Κουδουνάρη

Τολμηρή εμφάνιση από τη Σοφία Χατζηπαντελή!

Πρεμιέρα έκανε το My Style Rocks με αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Η Σοφία Χατζηπαντελή που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, θα είναι αυτήν τη σεζόν στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Δίπλα της θα είναι επίσης κριτές ο φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός και ο σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης. Στην παρουσίαση της εκπομπής παραμένει η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέλεξε για το ντεμπούτο το της ένα see-through maxi φόρεμα, το οποίο αποκάλυπτε το μαύρο της ψηλόμεσο εσώρουχο.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε και η αλλαγή στα μαλλιά της. Πλέον το μοντέλο έχει αποχωριστεί το φυσικό σκούρο χρώμα των μαλλιών της, με το οποίο την γνωρίσαμε και έχει γίνει ξανθιά!

Σε ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε τον ενθουσιασμός για την πρεμιέρα της εκπομπής.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: Πραγματικά ενθουσιασμένη και τιμημένη που είμαι ανάμεσα σε δύο από τους καλύτερους του χώρου ως η νέα κριτής στο My Style Rocks! Το πρώτο επεισόδιο του @grmystylerocks κάνει πρεμιέρα ΣΗΜΕΡΑ στις 15:00 ?? και 15:20 ?? στο @skaitv.gr μην το χάσετε.. είμαι πολύ νευρική".

Διαβάστε επίσης: Έγινε ξανθιά η Σοφία Χατζηπαντελή - Ποζάρει ως Barbie με τα απίθανα πυκνά μαύρα φρύδια

Μέχρι πριν λίγες μέρες, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είχε επιβεβαιώση τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Πέρυσι δεν έβλεπα το My Style Rocks, αλλά φέτος και περίπου πριν δύο τρεις μήνες ξεκίνησα να το βλέπω και έχω πορωθεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σχεδόν συγγενής μου, είναι Κύπριος». 

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κούκλα & αυθεντική - Ο Κουδουνάρης είναι σχεδόν... συγγενής μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ