NYFW: Όλα χρυσά για τον Ralph Lauren & κυριαρχία του τζιν - '90s διάθεση από τον οίκο Helmut Lang - Τα πιο εντυπωσιακά look από την πασαρέλα

Τα πιο εντυπωσιακά look από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αποτελεί πάντα ένα κεντρικό γεγονός στην ατζέντα των φίλων της μόδας. Φέτος είδαμε στις πασαρέλες μεγάλες επιστροφές και απίθανα outfit που θα λατρεψετε:

Μετά από μια τετραετή αποχή, ο οίκος μόδας Ralph Lauren επέστρεψε με μια εντυπωσιακή συλλογή για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Με τη βοήθεια της ταλαντούχας ομάδας του, ο βετεράνος σχεδιαστής, 83 ετών πλέον, παρουσίασε της δημιουγίες τους. Υπήρχαν μεταλλικά χρυσά πουκάμισα πόλο, denim on denim που ενέκρινε η Diane Keaton και πολυέλαιοι που κρέμονταν από το ταβάνι. Σε γενικές γραμμές, οι λαμπερές αυτές επιλογές ενθουσίασαν το κοινό που κατάφερε να παρακολουθήσει απο κοντά το σόου.

Όλα χρυσά για τον οίκο Ralph Lauren!

ralphlauren.com

ralphlauren.com

ralphlauren.com

Το τζιν, που όλοι αγαπάμε, κυριάρχησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren.

Instagram @justfashionworld

 

 

 

 

 

 

Έντονα χρώματα και πρωτότυποι συνδυασμοί.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: New York Fashion Week: Τα street looks των μοντέρνων κοριτσιών που πήγαν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας: "ζω το όνειρό μου λένε"

Ένας ακόμα οίκος που είχε την τμητική του είναι ο οίκος μόδας Helmut Lang.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Peter Do για τον οίκο Helmut Lang είναι γεγονός. Οι ειδήμονες της μόδας πήγαν να θαυμάσουν την εκδοχή του σχεδιαστή στο cultish brand, το οποίο είναι περισσότερο γνωστό για την αλλαγή του τρόπου που ντυνόμασταν τη δεκαετία του '90. Ο Do βασίστηκε λίγο παραπάνω στις υπογραφές του Lang. Παρόλα αυτά, υπήρχαν κάποια νέα πράγματα που άρεσαν, όπως το πλεκτό φόρεμα με πέρλες και το παντελόνι με χρωματικά μπλοκ που αποτίουν φόρο τιμής στο στυλ που έκανε την εταιρεία αυτό που είναι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ