Ο Ralph Lauren λάνσαρε τη νέα του κολεξιόν με top model την Jennifer Lopez: Έγινε χαμός στην πασαρέλα του στην Νέα Υόρκη - Τι φόρεσε η σούπερ σταρ και μείναμε παγωτό

Στο κέντρο της προσοχής το απίθανο outfit της τραγουδίστριας!

Η Jennifer Lopez ήταν η "πρωταγωνίστρια" του οίκου μόδας Ralph Lauren, αφού το outfit της τραγουδίστριας άφησε τους πάντες άφωνους. Η Λατίνα ποπ σταρ έστρεψε όλη την προσοχή πάνω της με το καταπληκτικό look που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας και λάνσαρε ένα western στυλ που σίγουρα θα γίνει η απόλυτη τάση!

 

 

Instagram @jlo

 

Με έμπνευση από την Άγρια Δύση, η Τζένιφερ Λόπεζ παρακολούθησε το φαντασμαγορικό σόου ως "καουμπόισα".

Φόρεσε απίθανη maxi φούστα με μεταλλικές λεπτομέρειες που δημιουργούν την αίσθηση του επιμελώς "λερωμένου", επιλογή που θέλει να αναπαραστήσει το πώς θα ήταν μια φούστα μετά από μια μέρα στις ερήμους των ΗΠΑ. Από πάνω η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ημιδιάφανο λευκό πουκάμισο με ανοιχτό ντεκολτέ, το οποίο κάλυψε με ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό κόσμημα στον λαιμό.

Η απίστευτη καφετί ζώνη με τη μεγάλη μεταλλική αγκράφα έδωσε την ισορροπία στο look.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο φθινοπωρινό outfit από την Τζένιφερ Λόπεζ: Oversized jacket με κρόσια και φιδίσιες μπότες

Για να ολοκληρωθεί το outfit, η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μπεζ τζάκετ με κρόσια και ένα καπέλο στην ίδια απόχρωση. Και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της δεν απέκλειαν πολύ από την χρωματική παλέτα.

Τα μεγάλα ασημί σκουλαρίκια ήταν ίσως το κερασάκι στην τούρτα σε αυτήν τη φανταστική εμφάνιση.

 

 

Διαβάστε επίσης: New York Fashion Week: Τα street looks των μοντέρνων κοριτσιών που πήγαν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας: "ζω το όνειρό μου λένε"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ