New York Fashion Week: Τα street looks των μοντέρνων κοριτσιών που πήγαν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας: "ζω το όνειρό μου λένε"

Το street style έχει ξεχωριστή θέση στην Νέα Υόρκη!

Το street style έχει σημαντικό ρόλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Οι Νεοϋορκέζοι είναι απροκάλυπτα δημιουργικοί και πάντα έτοιμοι να κάνουν μια δήλωση στυλ, γι' αυτό και για πολλούς από εμάς, η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεχωρίζει ως ο απόλυτος προορισμός για έμπνευση στο street style.

Μπορεί οι σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις πολυτελείς δημιουργίες τους για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024, αλλά τα βλέμματα του κόσμου είναι για την ώρα στραμμένα στα outfit που διαλέγουν οι κυρίες της Νέα Υόρκης για να παρακαλουθήσουν το σόου, ώστε να αντιγράψουν άμεσα τα trends του φθινοπώρου.

Φυσικά, θα εντοπίσετε στις εμφανίσεις και κομμάτια από κορυφαίους σχεδιαστές όπως οι Collina Strada, Marc Jacobs, GANNI, Miu Miu, Proenza Schouler και The Row. Γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας σόουμπιζ, influencers και στυλάτα κόριτσια, κάνουν τη δική τους "πασαρέλα" με look που θα ζηλέψετε κι εσείς!

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν:

Η Cardi B με maxi Hanifa Taliah φόρεμα και πορτοκαλί σανδάλια Pillip Plein.

 

 

Το old money και ο οίκος Ralph Lauren μπορεί να προσφέρει και street fashion. Μια elegant εμφάνιση σε γήινους τόνους, ιδανική για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

 

 

Το street style φέτος αγαπάει το πορτοκαλί!

 

 

 

 

Μεγάλο "ναι" στα έντονα χρώματα.

 

 

Όταν Gucci, Prada και Tom Ford συναντιούνται στο απόλυτο street look.

 

 

Δεν θα μπορούσε να λείπει το ροζ μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας της Barbie.

Διαβάστε επίσης: Straud: Δείτε στο βίντεο την μεγαλύτερη oversized και την μικρότερη τοσοδούλα τσάντα στο ίδιο σχέδιο! Μόλις τις είδαμε στα défilés της Νέας Υόρκης

Οι σικ εμφανίσεις δεν μπορούν ποτέ να είναι λάθος για μια επίδειξη μόδας.

 

 

 

Μερικά ακόμα υπέροχα και δημιουργικά outfits:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ