Joey King: Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Steven Piet στη Μαγιόρκα - Το Oscar de la Renta, ονειρικό νυφικό (φωτό)

Μετά από 4 χρόνια σχέσης....

H πασίγνωστη ηθοποιός , Joey King, και ο σκηνοθέτης Steven Piet παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στη Μαγιόρκα.

Το ζευγάρι έβγαινε μαζί για τρία χρόνια όταν ο Steven έκανε πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι στο Joshua Tree για να γιορτάσουν την επέτειό τους.

Μετά τον αρραβώνα, το ζευγάρι έστρεψε την προσοχή του στον προγραμματισμό του γάμου. Τόσο η Joey όσο και ο Steven ήξεραν ότι ήθελαν να παντρευτούν στο εξωτερικό, αλλά δεν ήξεραν πού ακριβώς. "Ψάχναμε για κάτι μοναδικό και ιδιωτικό, που να μοιάζει μεγαλοπρεπές αλλά ταυτόχρονα και οικείο", εξηγεί η Joey στην Vogue

Για να ολοκληρώσει την τοποθεσία, η Joey ήξερε ότι ήθελε να φορέσει ένα φόρεμα που να μοιάζει κλασικό, αλλά να έχει και μερικές μοναδικές πινελιές. Για μήνες, πήγαινε σε καταστήματα με νυφικά και δοκίμαζε το ένα μετά το άλλο τα φορέματα, χωρίς ιδιαίτερη τύχη.

Τελικά, ο στιλίστας της Jared Eng ανέλαβε και της έδειξε τη νυφική συλλογή του Oscar de la Renta, και η νύφη τελικά επέλεξε τέσσερις εμφανίσεις για να φορέσει κατά τη διάρκεια του γαμήλιου Σαββατοκύριακου. "Ήξερα αμέσως ότι ήταν τέλεια", λέει. "Πετάξαμε στη Νέα Υόρκη, κάναμε μια πρόβα με τον Fernando [Garcia, συν-δημιουργικό διευθυντή του Oscar de la Renta]'' και έτσι κατάληξε στις επιλογές της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ