Stan - Βέρα Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν σε μια ονειρεμένη τελετή στην Πάρο - Τα κλάματα του γαμπρού, το αξεπέραστο νυφικό (φωτό - βίντεο)

Ένας ονειρικός γάμος...

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου.

Ο γάμος τους πργματοποιήθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.

 

 

 

 

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης και η 27χρονη δικηγόρος είναι μαζί 4 χρόνια και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. 

Ξεχωριστός γάμος για τον Stan με φόντο τη θάλασσα: Η συγκίνηση του γαμπρού και η πανέμορφη νύφη [εικόνες]

STAN ΓΑΜΟΣ

Η Βέρα Σωτηροπούλου έλαμπε στο κατάλευκο νυφικό της έχοντας αφήσει λυτά τα μαλλιά της. Με διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ, η νεαρή δικηγόρος τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στο λαμπερό χαμόγελο και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η χαρά και η συγκίνησή της ήταν έκδηλη σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

Το ζευγάρι γιόρτασε την ένωσή του με κοντινούς φίλους και συγγενείς. Και οι δυο έφτασαν στο Μοναστήρι συνοδευόμενοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ενώ έπειτα ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κέντρο της περιοχής.

Έχοντας στο πλάι του τους γονείς του, ο τραγουδιστής δάκρυσε και στη συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε τη σύντροφό του όταν εκείνη έφτασε στην είσοδο του ναού.

 

Η Βέρα Σωτηροπούλου έλαμπε στο κατάλευκο νυφικό της έχοντας αφήσει λυτά τα μαλλιά της. Με διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ, η νεαρή δικηγόρος τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα. 

Δείτε όλες τις φωτό από τον γάμο στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ