Τζόνι Ντεπ: Δυναμική επιστροφή σε όλα - Κεντρικό πρόσωπο του αρώματος «Dior Sauvage» - Συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων

Ο Τζόνι Ντεπ ξανά στο προσκήνιο της σόουμπιζ!

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) πρωταγωνιστεί σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun» για διάσημο άρωμα του οίκου Dior.

Φορώντας μαύρα ρούχα και ασημένια κοσμήματα ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μίλησε για αετούς, τον ουρανό, το ξερό ξύλο και τον κρύο άνεμο στο εντυπωσιακό κλιπ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τολμηρός και δυνατός, στην ουσία του, στην αλήθεια του, ενσαρκώνει την ψυχή του Sauvage» σημείωσε ο οίκος σε ανάρτησή του στο Instagram ενώ τον περιέγραψε επίσης «ατρόμητο». Ο σταρ φέρεται να αμείφθηκε με το εντυπωσιακό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική εταιρεία νωρίτερα φέτος.

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να ανακτήσει το χαμένο επαγγελματικό έδαφος, μετά την αθώωση από το δικαστήριο και τη "νίκη" στη δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του, Άμπερ Χέρντ.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard» - Γιατί το περιμένουν όλοι πως και πως (βίντεο)

Βέβαια, τα σκάνδαλα συνεχίζουν να δημιουργούνται γύρω από το όνομά του. Πριν λίγα 24ωρα είχε κυκλοφορήσει η φήμη για πιθανή σχέση του 60χρονου Τζόνι Ντεπ με την 20χρονη πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Netflix "Wednesday", Jenna Ortega.

Το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ διεύψευσε τη φήμη λέγοντας: «Ο κ. Depp δεν έχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την κυρία Ortega. Δεν την έχει συναντήσει και δεν της έχει μιλήσει ποτέ. Δεν εμπλέκεται σε κανένα project μαζί της, ούτε σκοπεύει να το κάνει. Είναι τρομοκρατημένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ