Χάρης Ρώμας: Πολλές παρθενοπιπίτσες κάνουν αίσχη κάτω από το χαλί - Τύποι δήθεν πατρίς θρησκεία οικογένεια

Ο Χάρης Ρώμας απαντάει στα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί μετά την υποψηφιότητά για Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. Τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει στα ρατσιστικά σχόλια και τα υπονοούμενα περί διαφορετικότητας να πλήξουν την προσωπικότητά του.

Επιπλέον, αναφέρει ότι πολλοί είναι αυτοί που παρουσιάζουν μια διαφορετική δημόσια είκονα, σε σχέση με αυτήν της προσωπικής τους ζωής.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο αποτελεί απόσπασμα από συνέντευξή του στην εκπομπή "Στην Αρένα της ζωής" και τον Κώστα Χαρδαβέλα. Στο βίντεο και όπως γράφει και στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Χάρης Ρώμας αναφέρει τα εξής;

"Βλέπω με κατάπληξη αλλά και με αγανάκτηση μία μερίδα των ανθυποψήφιων μου να προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας διάφορα ρατσιστικά σχόλια και αφήνοντας υπονοούμενα περί διαφορετικότητας. Αυτό δεν το επιτρέπω! Δεν το επιτρέπω γιατί η προσωπική ζωή πρέπει να είναι άβατο, όπως το έχει ορίσει και ο Πρωθυπουργός. Ειδικά άνθρωποι που κάνουν ότι τον προσκυνούν, απαγορεύεται να είναι κοινωνοί μιας λογικής ότι «λοιδορούμε με ρατσιστικά σχόλια τον Χάρη Ρώμα, μηπως και κερδίσουμε κανένα ψηφαλάκι παραπάνω. Άνθρωποι με τέτοιες σκοτεινές λογικές ή πονηρές συμπεριφορές, δεν δικαιούνται να διεκδικούν την δημαρχεία. Πολλές «παρθενοπιπίτσες» και πολλοί δήθεν του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», κάνουν αίσχη κάτω από το χαλί, και δείχνουν με το δάχτυλο άλλους. Δεν το επιτρέπω αυτό, όχι γιατί προσβάλλομαι εγώ, αλλά γιατί προσβάλλεται η αξιοπρέπεια των Χαλανδραίων!

Ευχαριστώ πολύ την εκπομπή «Στην Αρένα της ζωής» στον τηλεοπτικό σταθμό του Blue Sky και τον Κώστα Χαρδαβέλα για την εξαιρετική συζήτηση που είχαμε."

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας: Μου έχουν προτείνει να μου δώσουν "μίζα"  - Ποια ήταν η απάντηση του ηθοποιού που είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου (βίντεο)

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ