Στην Αλαμπάμα η καθηγήτρια των μαθηματικών έκανε σεξ με δυο μαθητές της - Πρώτα τους έστειλε φωτό με τα γυμνά στήθη & τα οπίσθια της

Αποπλάνησε δυο έφηβους μαθητές!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα. Μια παντρεμένη καθηγήτρια μαθηματικών φέρεται να έκανε σεξ με δύο πρώην μαθητές της.

Η 35χρονη Chrystal Frost, μητέρα τριών παιδιών, αποπλάνησε τους δυο μαθητές της, στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες. Κατηγορείται ότι τους εξανάγκαζε να ανταλλάξουν φωτογραφίες και μετά να τη συναντήσουν για να κάνουν σεξ εκτός σχολικού χώρου. 

Παραιτήθηκε από την Crenshaw Christian Academy, καθώς την έπιασαν να ανταλάσσει γυμνές φωτογραφίες με έναν 15χρονο μαθητή στο Snapchat. Το αγόρ έδειξε τις φωτογραφίες στους συμμαθητές του και μαθεύτηκε το περιστατικό.

"Ο Frost έστειλε μια άσεμνη φωτογραφία και ζήτησε από τον μαθητή να στείλει μια φωτογραφία από τους κοιλιακούς και κάτω", σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. 

Το σχολείο έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία ότι ένας 15χρονος μαθητής, που αναγνωρίστηκε ως GT, είχε στο τηλέφωνό του μια "γυμνή φωτογραφία του στήθους της καθηγήτριας μαθηματικών", την οποία είχε μοιραστεί με κάποιους συμμαθητές του.Επίσης, η ίδια "παραδέχτηκε μια διαφορετική φωτογραφία που έστειλε στις μαζορέτες, στην οποία τράβηξε το σορτσάκι Nike ψηλά επιτρέποντας να φαίνονται τα οπίσθιά της, τράβηξε τη φωτογραφία και την έστειλε ως αστείο".

Τι δήλωσε ο 15χρονος

Σε συνέντευξή του ο μαθητής είπε στις 29 Αυγούστου ότι οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα κομμάτι γης που ανήκε στην οικογένειά του στην κομητεία Pike τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σε μια άλλη περίπτωση, όταν πήγε να ταΐσει τα σκυλιά στο πλαίσιο των εργασιών του, τον συνάντησε και "του έκανε στοματικό σεξ" μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο μαθητής δήλωσε ότι έβαλε τέλος στην ενοχλητική σχέση στις αρχές του

Η Frost παραιτήθηκε στις 24 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα, το σχολείο ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του Luverne, το οποίο ξεκίνησε έρευνα.

καλοκαιριού.

Και δεύτερο περιστατικό με τη συγκεκριμένη καθηγήτρια

Η καθηγήτρια είχε συνάψει και με έναν 16χρονο που ήταν στην τάξη της την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με την αστυνομία η Frost του έστειλε μια φωτογραφία του στήθους της και του ζήτησε να συναντηθούν για σεξ, κάτι που φέρεται να έκαναν μόνο μια φορά σε μια φάρμα. 

'Η δασκάλα δεν έκανε καμία συζήτηση μαζί του από την άφιξη έως το τέλος της σεξουαλικής επαφής', ανέφερε η έκθεση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Frost

Η καθηγήτρια μαθηματικών συνελήφθη, αφού ομολόγησε τις πράξεις της. Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική πράξη, ηλεκτρονική προσέλκυση ανηλίκου, δύο κατηγορίες για συμμετοχή σχολικού υπαλλήλου σε σεξουαλική πράξη και δύο κατηγορίες για διανομή άσεμνου υλικού σε μαθητή από σχολικό υπάλληλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ