Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Η πρώην πωλήτρια που έγινε σούπερ σταρ - Στη Βενετία σαν να είναι η Μόνικα Μπελούτσι - Η σύγχρονη Σταχτοπούτα

Εκθαμβωτική εμφάνιση με κατακόκκινο φόρεμα!

Η σύντροφος του άσσου του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, η εντυπωσιακή influencer, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, βρέθηκε στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η Λατίνα καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα, που την έκανε να μοιάζει σαν να ξεπροβάλλει μέσα από το κόκκινο χαλί.

Με μια εμφάνιση που θύμισε τη Μόνικα Μπελούτσι, η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ της μπάλας, απέσπασε θετικές κριτικές.

Την λαμπερή κόκκινη τουαλέτα συνδύασε με λευκά μακριά γάντια και ένα πολυτελές κόσμημα στον λαιμό, το οποίο περιείχε διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους. Παρόμοια κοσμήματα είχε και στα χέρια της. Ήταν εμφανή τόσο τα βραχιόλι, όσο και το δαχτυλίδι της.

 

 

Instagram @georginagio

Instagram @georginagio

Instagram @georginagio

Instagram @georginagio

Η μόνη αρνητική αντίδραση σχετικά με την εμφάνισή της ήταν προς τα παπούτσια. Πολλοί ήταν αυτοί που σημείωσαν στα social media, ότι τα έκανε όλα σωστά εκτός από τα μαύρα ψηλοτάκουνα.

 

 

Επιπλέον, αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στο γεγονός ότι το σύνολο που επέλεξε να φορέσει, έμοιαζε με αυτό της Julia Roberts στην γνωστή ταινία "Pretty Woman".

 

 

Η εμφάνιση που επέλεξε για να εμπνευστεί, ταιριάζει λίγο και στην ιστορία της Τζορτζίνας, καθώς από μια ταπεινή πωλήτρια, απέκτησε φήμη και χρήματα, μετά τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Μπλεξίματα για Ρονάλντο & Τζορτζίνα: Μόνο τα παντρεμένα ζευγάρια, συμβιώνουν, άρα είναι... παράνομοι - «Ξεπλένεις» τη Σ. Αραβία λέει η Διεθνής Αμνηστία

Η ζωή σαν παραμύθι της Τζορτζίνα

Η Georgina Rodríguez Hernández γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1994. Είναι Ισπανίδα influencer και μοντέλο. Η Rodríguez ήταν το θέμα του ομώνυμου ντοκιμαντέρ του Netflix του 2022, I Am Georgina, στο οποίο η ίδια αναφέρεται ως παραγωγός. Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε το 2023.

Η Ροντρίγκες γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες από έναν Ισπανό-Αργεντινό πατέρα και μια Ισπανίδα μητέρα με καταγωγή από τη Μούρθια. Όταν η Ροντρίγκεζ ήταν ενός έτους, η μητέρα της αποφάσισε ότι ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία και η οικογένεια μετακόμισε στη βόρεια ισπανική πόλη Τζάκα της επαρχίας Ουέσκα.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια, σπουδάζοντας κλασικό μπαλέτο από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Αργότερα μετακόμισε στη Μαδρίτη για να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της μόδας, εργαζόμενη ως βοηθός πωλητή σε κατάστημα Gucci.

 

 

Έκτοτε, η Τζορτζίνα έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και influencer. Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες για μάρκες όπως Gucci, Prada και Chanel. Είναι επίσης συγγραφέας ενός βιβλίου, "Soy Georgina", το οποίο εκδόθηκε το 2022.

Είναι επίσης φιλάνθρωπος και πρέσβειρα της οργάνωσης Save the Children. Έχει εργαστεί για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την παιδική φτώχεια και έχει δωρίσει χρήματα σε διάφορες άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

 

Η σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι δυο τους γνωρίστηαν, όταν ήταν προσωπικός πελάτης της για ψώνια και τη ρώτησε αν θα ήθελε να τον συνοδεύσει σε μια εκδήλωση.

Όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της: «Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη. Ήταν εκείνος».

 

 

«Εμφανίστηκε ένας όμορφος άνδρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα “Τι μου συμβαίνει;”» θυμάται η Τζορτζίνα.

«Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti», συνέχισε το πρώην μοντέλο. «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου»,  έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Ρονάλντο. Και οι δυο ισχυρίζονται ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ