Dan Reynolds: Ημίγυμνος υπό καταρρακτώδη βροχή τραγούδησε στο ΟΑΚΑ - Αντιδράσεις για τη συναυλία των Imagine Dragons εν μέσω κατακλυσμού

Θεαμτική συναυλία μέσα στην κακοκαιρία!

Ούτε η σφοδρή κακοκαιρία "Daniel" δεν σταμάτησε τους θαυμαστές των Imagine Dragons από το να παρακολουθήσουν τη φοβερή συναυλία που έδωσαν χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, μια άλλη μερίδα κόσμου διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μη ακύρωση ή αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας, καθώς τα καιρικά φαινόμενα ήταν επικίνδυνα. Παρά τις αντιδράσεις, η διοργανώτρια εταιρεία άφησε να πραγματοποιηθεί κανονικά. Μάλιστα, έριξαν και πυροτεχνήματα, ενώ η βροχή ήταν έντονη και έπεφταν κεραυνοί.

Το 112 είχε ήδη ηχήσει καλώντας τους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν είναι απαραίτητο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

"Όσοι βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Imagine Dragons, καθοδηγούμενοι από το προσωπικό της διοργάνωσης θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή μέχρι να κωπάσουν τα φαινόμενα.

Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση για την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Προς το παρόν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών."

Instagram story @highprioritygr

Αρχικά υπήρξε μια προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών της συναυλίας, ενώ στη συνέχεια, άνθρωποι της διοργάνωσης καθοδηγούσαν το κοινό προς το κλειστό γήπεδο μπάκετ του ΟΑΚΑ, ώστε να προφυλαχτούν κάτω από τα υπόστεγα, μέχρι να κοπάσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τα memes στο X και οι αντιδράσεις

NDP

NDP

Οι Imagine Dragons από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που πήγε να τους ακούσει από κοντά παρά τις αντίξοες συνθήκες. Έβαλαν τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν τους θαραλλέους θαυμαστές του συγκροτήματος και να τους φτιάξουν τη διάθεση, μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν μέσα στην καταιγίδα.

Φαίνεται ότι η συναυλία ήταν πετυχημένη, αν και υπήρχαν όλα αυτά τα προβλήματα. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος εκτίμησαν ιδιαίτερα το σόου που παρακολούθησαν.

NDP

O Dan Reynolds, τραγουδιστής και frontman των Imagine Dragons, εμφανίστηκε ημίγυμνος κάτω από τη βροχή, φορώντας μόνο μια μαύρη βερμούδα και ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό.

NDP

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ