Μάιλι Σάιρους: Η στιγμή που είπε "τέλος" στον γάμο της - Πώς μια πυρκαγιά έγινε αιτία να χωρίσει από τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Προσωπικές αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια για τον γάμο της με τον ηθοποιό.

Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε ότι το τέλος του γάμου της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, το έβλεπε να έρχεται περίπου οκτώ μήνες μετά τον γάμο τους και μετά από μια δεκαετία και πλέον κοινής πορείας.

Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια μίλησε για διάφορα θέματα. Μεταξύ των οποίων αναφέρθηκε στις "τρέλες" που έκανε όταν ήταν νεότερη, με αφορμή και το καινούριο της τραγούδι "Used to be young". Παράλληλα, αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Αυστραλό ηθοποιό δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Πότε κατάλαβε ότι θα χώριζαν

«Το Glastonbury ήταν τον Ιούνιο», είπε η Σάιρους, «τότε ήταν που είχε ληφθεί η απόφαση».

Τα προβλήματα στη σχέση τους

Η διάσημη ποπ σταρ είπε ότι παρόλο που ήταν μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ από το 2010, παντρεύτηκαν μόλις τον Δεκέμβριο του 2018. Είχε προηγηθεί μια τραγωδία που έπληξε τη σχέση τους, όταν οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια τον Νοέμβριο του 2018 κατέστρεψαν το σπίτι τους.

«Η δέσμευση εμού και του Λίαμ να παντρευτούμε - φυσικά, προήλθε πρώτα από την αγάπη - επειδή ήμασταν μαζί για 10 χρόνια, αλλά και από το τραύμα και την προσπάθεια να ξαναχτίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε», δήλωσε η τραγουδοποιός.

Η Σάιρους συνέχισε: «Η ημέρα της συναυλίας [στο Glastonbury] ήταν η ημέρα που είχα αποφασίσει ότι δεν θα λειτουργούσε πλέον στη ζωή μου να είμαι σε αυτή τη σχέση».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης τι έμαθε έκτοτε από εκείνη την απόφαση. «Αυτή ήταν άλλη μια στιγμή όπου η δουλειά, η ερμηνεία, ο χαρακτήρας είχαν προτεραιότητα», πρόσθεσε με ειλικρίνεια. «Υποθέτω ότι γι' αυτό είναι πλέον τόσο σημαντικό για μένα να μην συμβαίνει αυτό - ότι ο άνθρωπος έρχεται πρώτος».

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 20

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Αρκετούς μήνες μετά την εμφάνιση της Σάρους στο Glastonbury, ο Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019 και οι δυο τους κατέληξαν τελικά σε επίσημο διακανονισμό στις αρχές του 2020.

Η σχέση των δυο σταρ

Το 2009 η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας "The Last Song". Η Σάιρους ήταν 17 ετών και ο Χέμσγουορθ ήταν 19 ετών τότε. Η χημεία τους εντός και εκτός οθόνης ήταν αναμφισβήτητη.

Τον Ιούνιο του 2012, ο Λίαμ Χέμσγουορθ έκανε πρόταση γάμου στη Μάιλι Σάιρους με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 3,5 καρατίων, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 22. Ωστόσο, το 2013 εμφανίστηκαν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, όταν η Miley εθεάθη να μην φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της, αλλά η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες μέσω ενός tweet. Αργότερα τον Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Barbara Walters, η Cyrus επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

Το 2016 το ζευγάρ επανενώθηκε. Μάλιστα, εθεάθησαν μαζί σε ένα μουσικό φεστιβάλ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε συνέντευξή του στο GQ Australia, ο Liam Hemsworth μίλησε για τον προηγούμενο χωρισμό τους, τονίζοντας ότι τότε ήταν και οι δύο νέοι και πήγαιναν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Την ίδια χρονιά η Σάιρους επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο "The Ellen DeGeneres Show".

Δυο χρόνια μετά, το 2018, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο.




Τον Αύγουστο του 2019, το ζευγάρι χώρισε, με τις φήμες περί απιστίας να είναι έντονες, παρά τις επίσημες ανακοινώσεις που έλεγαν ότι χώρισαν για να εστιάσουν στην καριέρα τους.

Διαβάστε επίσης: Miley Cyrus: '' Ο γάμος μου με τον Λίαμ Χέμσγουορθ ήταν η απόλυτη καταστροφή'' - Η αποκάλυψη που σόκαρε (βίντεο)

Πριν κάποιους μήνες η δημοφιλής τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το single "Flowers" στα γενέθλια του Liam Hemsworth τον Ιανουάριο του 2023, με στίχους που έμοιαζαν να αναφέρονται στη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια, η οποία είχε αντίκτυπο στον χωρισμό τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ