Ναόμι Κάμπελ: Με see-through φόρεμα στην πασαρέλα - Η πρώτη της επίδειξη μόδας ως σχεδιάστρια

Απίθανη συλλογή!

Η "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας, η Ναόμι Κάμπελ, αποφάσισε στα 53 της χρόνια να ασχοληθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από τον κόσμο της μόδας, αυτόν της σχεδιάστριας. Το διάσημο μοντέλο, το οποίο έχει διαγράψει σπουδαία πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, ρίσκαρε και μας παρουσίασε την πρώτη της συλλογή.

Η πρεμιέρα της ως σχεδιάστρια μόδας πραγματοποιήθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Μετά από 37 απίστευτα χρόνια στην πασαρέλα, είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να μοιραστώ την τελευταία μου περιπέτεια στην άλλη πλευρά - ως σχεδιάστρια! Ειδικά κατά την έναρξη της NYFashionWeek!».

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Από την πασαρέλα πέρασαν μοντέλα με μίνι φορέματα, διάφανες φούστες και καμπαρντίνες που σχεδίασε η ίδια η Ναόμι. Η ίδια φυσικά έκλεψε την παράσταση με ένα διάφανο και αποκαλυπτικό μάξι μαύρο φόρεμα.

Διαβάστε επίσης: Ναόμι Κάμπελ: Πετάει στα σύννεφα η ''μαύρη γαζέλα'' - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά, απέκτησε αγοράκι (φωτό)

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Το παρόν εδωσαν στην εκδήλωση και οι Emily Ratajkowski, Lori Harvey, Teyana Taylor, Leni Klum, Jake Paul και Julia Fox. Μάλιστα, η Julia Fox φόρεσε ένα μεταλλικό μπικίνι κάτω από την καμπαρντίνα που σχεδίασε η Κάμπελ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ