Αποκλείεται! Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έκλεισε τα 53 της - Μοιάζει κοριτσάκι - Με τζιν στο δείπνο

"Φρέσκια" και νεανική εμφάνιση για την 53χρονη Βασίλισσα Ράνια!

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της. Η royal έκλεισε τα 53 της, ωστόσο φαίνεται πολύ νεότερη. Σε δείπνο μαζί με τον σύζυγό της Βασιλιά Αμπντάλα, τη νύφη της Ρατζούα, τον γιο της τον Πρίγκιπα Χουσεΐν και άλλους, εμφανίστηκε με casual ντύσιμο.

Στο μοντέρνο ιαπωνικό εστιατόριο φόρεσε τζιν παντελόνι με ασορτί τσάντα φορεμένη χιαστί, λευκό τοπάκι και λευκό jacket. 

Η Βασίλισσα Ράνια είναι γνωστή για το προσεγμένο στυλ της, ακόμα κι όταν έχει πιο χαλαρή διάθεση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: "Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια για τον καθένα ξεχωριστά! Μεγαλειότατε, η οικογένειά μου και όλοι οι υπέροχοι Ιορδανοί εκεί έξω, με κάνατε να αισθάνομαι πραγματικά ξεχωριστή".

 

 

Instagram @queenrania

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Φόρεσε το ωραιότερο λευκό καφτάνι με μωβ απλικαρισμένα κεντητά λουλούδια - Επιτομή της κομψότητας και στις παραδοσιακές ενδυμασίες

Η Βασίλισσα Ράνια Αλ-Αμπντάλα, γεννήθηκε ως Ράνια Αλ-Γιασίν, στις 31 Αυγούστου του 1970 και είναι βασίλισσα της Ιορδανίας, από το 1999 και σύζυγος του Βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας.

Θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ