Οι σικ εμφανίσεις με κοστούμια Armani: Δύο topwomen της μόδας- μαύρο σατέν & μεταλιζέ γκρι, τα beloved χρώματα του Ιταλού designer

Στην Βενετία της καρδιάς του, πραγματοποιήθηκε το fashion show του σπουδαίου σχεδιαστή μόδας Giorgio Armani, με όνομα «One Night Only». 

Οι σταρς που βρίσκονται εκεί για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, παρακολούθησαν με ευχαρίστηση την επίδειξη μόδας.

 

 

 

 

Μεταξύ των καλλιτεχνών και των σελέμπριτι που έδωσαν το παρόν ήταν η Sophia Loren, η Jessica Chastain, ο Benicio Del Toro, η πρωταγωνίστρια του Bridgerton και πρέσβειρα του Armani, Regé-Jean Page, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Martin McDonagh και ο τραγουδιστής Jack Savoretti.

 

 

Ο Giorgio Armani, στα 89 του χρόνια, συνεχίζει να αποπνέει χάρισμα και ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας One Night Only, τον χειροκρότησαν όρθιοι. 

Διαβάστε επίσης: Επανεμφάνιση του αειθαλούς Giorgio Armani: 89 ετών, στα καλύτερά του - Δείτε φωτό και βίντεο από την βράβευσή του στην Βενετία

 

 

 

 

 

 

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκαν οι χαρακτηριστικές του λεπτές σιλουέτες με πρόσθετα ρομαντικά στοιχεία, όπως κάπες με παγιέτες, κρόσσια, βολάν στον γιακά και μοτίβα σε σχήμα διαμαντιού. Αυτή η συλλογή παρουσίασε μια απόκλιση από τον συνηθισμένο αυστηρό μινιμαλισμό του, επηρεασμένη από την παρακμή και την ατμόσφαιρα της Βενετίας.

 

 

Mετά το show, καλεσμένοι και φίλοι του σχεδιασρτή, βρέθηκαν στο κοκτέιλ πάρτι στο γιοτ του κ. Armani για την επίδειξη #GiorgioArmaniPrivé, ενώ ακολούθησε ένα μοναδικό after party με τη Roisin Murphy.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν: η  Naty Abascal - στο παρελθόν, η Δούκισσα της Feria,- Ισπανίδα πρώην μοντέλο,  η Inma Jimenez Mateos (αρχισυντάκτρια του Harper'sBAZAAR Spain και ο Simone Marchetti, αρχισυντάκτης του Vanity Fair Italia. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ