Τόνια Σωτηροπούλου: Υπέρκομψη με total white στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια - Μπαζάκα, Σκιαδαρέσης, Σκαφιδά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Όμορφες εμφανίσεις στην παρουσίαση της ελληνικής σειράς "Milky Way"!

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε χθες 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την παρουσίαση της νέας σειράς του MEGA "Milky way". Η ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη συγκεκριμένη ελληνική σειρά, μαγνήτισε τα βλέμματα.

Φορώντας το απόλυτο λευκό κοστούμι του φθινοπώρου, το οποίο το είχε συνδυάσει με ιδιαίτερο nude μπλουζάκι και λευκή τσάντα και γόβες, έκλεψε τις εντυπώσεις. Στο πλευρό της στάθηκε ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος επέλεξε ένα εμπριμέ πουκάμισο σε neon χρώματα, με μαύρο παντελόνι. Παρά τη χρωματική διαφορετικότητα των outfit τους, το ζευγάρι "έδενε" αρμονικά.

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Ελληνική ομορφιά! Η Τόνια Σωτηροπούλου στο κόκκινο χαλί της Βενετίας - Με εφαρμοστή, sparkling τουαλέτα, ζαχαρί (φωτό)

Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφήθηκε επίσης με την εκθαμβωτική Θέμιδα Μπαζάκα.

NDP

Η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα, η οποία επίσης θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Milky Way" παραδίδει μαθήματα στυλ στα 66 της. Φόρεσε animal print πουκάμισο σε μοτίβο λεοπάρ, με κρεμ παντελόνα και χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Απογείωσε το outfit της με μια τσάντα σε πράσινη απόχρωση.

NDP

Στο event που φιλοξενήθηκε στο ΚΠΙΣΝ, παρεβρέθηκαν κι άλλοι ηθοποιοί της σειράς, μεταξύ των οποίων και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

NDP

NDP

Μερικές ακόμα λαμπερές εμφανίσεις:

NDP

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ