Ο απόλυτος σταρ! Πρίγκιπας Χάρι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Selena Gomez "υποκλίνονται" στον Λιονέλ Μέσι - Παρέλαση από celebrities στο πρόσφατο ματς του Αργεντινού άσσου

Η μακροσκελής λίστα με τα ονόματα του Χόλιγουντ που πήγαν στο γήπεδο!

Η μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό των Αμερικανών φιλάθλων. Ανάμεσα στους φίλους του ποδοσφαίρου που σπεύδουν να δουν από κοντά τον Αργεντινό σούπερ σταρ της μπάλας είναι και αρκετοί celebrities.

Η πρώτη παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην Καλιφόρνια για την αναμέτρηση κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια του MLS, Λος Άντζελες FC, δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον και διάφορων σταρ.

Μάλιστα, δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) και η σχετική λίστα με τα "μεγάλα" ονόματα, που βρέθηκαν στο γήπεδο για να πρακολουθήσουν τον ματς της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της Λος Άντζελες FC.

Πρίγκιπας Χάρι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σελένα Γκόμεζ, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα της λίστας.

Άναυδοι οι Σελένα Γκόμεζ και Tyga με τα "κόλπα" του Αργεντινού άσσου.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τρώγοντας το παγωτό του παρακολουθεί ντυμένος στα μαύρα τον Λιονέλ Μέσι.

Και ο Πρίγκιπας Χάρι στο παιχνίδι. Μάλιστα, συμβούλεψε τον Αργεντινό να το "καρφώσει" στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Λιονέλ Μέσι: Τον μεταμόρφωσαν σε Έλληνα, Κινέζο, Ιρανό, Ινδό, Κορεάτη, Τούρκο με τεχνητή νοημοσύνη (φωτό)

Λεμπρόν Τζέιμς, Κιμ Καρντάσιαν και Camilla Cabello είναι μερικοί επίσης από τους σταρ που έχουν παρακολουθήσει τον Λιονέλ Μέσι να παίζει μπάλα στις ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ