Σοκαριστικό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός 60χρονης – Πέταξε τη γυναίκα κάτω και τη χτυπούσε με βαρβαρότητα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Τη χτυπούσε με μπαστούνι για ώρα κανείς δεν έσπευσε να τη βοηθήσει

Σοκ προκαλούν οι εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού μιας 60χρονης στο μετρό της Νέας Υόρκης από άγνωστο άνδρα, που τη χτύπησε πάνω από 50 φορές με το μπαστούνι της.

Η επίθεση έγινε στο σταθμό του Χάρλεμ. Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο διακρίνεται ο δράστης να χτυπά -αρχικά- με μια ομπρέλα την άτυχη 60χρονη, που προσπαθεί να αμυνθεί, χρησιμοποιώντας το μπαστούνι της. Ο άγνωστος της το άρπαξε καθώς εκείνη έπεφτε ουρλιάζοντας στο πάτωμα και στη συνέχεια τη χτύπησε πάνω από 50 φορές στο κεφάλι, το στομάχι, τα πόδια, τα χέρια και τη μέση με τόση μανία, ώστε το μπαστούνι έσπασε. 

Η 60χρονη μετά από αρκετά χτυπήματα μένει ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης αρχίζει να την κλωτσάει. Όση ώρα η γυναίκα δέχεται την επίθεση κανένας εργαζόμενος του μετρό ή επιβάτης δεν παρεμβαίνει ούτε προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

 

 

Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο. Δεν υπήρξαν αναφορές για σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη «New York Post». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ