Αρραβωνιάσματα στο Χόλιγουντ: Διάσημη 55χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε με τον 40χρονο μουσικό αγαπημένο της

Στις 2 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε το αγαπημένο ζευγάρι

Η Kristin Chenoweth και ο Josh Bryant ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας την αγάπη τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristin Chenoweth (@kchenoweth)

Η 55χρονη θρύλος του Μπρόντγουεϊ είπε το μεγάλο "ναι" στον αρραβωνιαστικό της Τζος Μπράιαντ σε έναν γάμο στο Ντάλας που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το PEOPLE.

Σύμφωνα με το HollywoodLife η σταρ των Pushing Daisies δήλωσε:

«Ήμουν αυτοαποκαλούμενη εργένισσα σε όλη μου τη ζωή. Δεν επρόκειτο ποτέ να παντρευτώ. Αρραβωνιάστηκα πριν και δεν μπορούσα να προχωρήσω. Μέχρι που γνώρισα τον Τζος. Τότε είπα, "Θα άφηνα ποτέ αυτόν τον άνθρωπο να φύγει;" Είμαι τόσο ευλογημένη».

Η Kristin αποκάλυψε το υπέροχο νυφικό της σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. Επέλεξε να μην φορέσει λευκά στο γάμο της. Το στράπλες φόρεμα Pamella Roland είχε μια καθαρή ροζ επικάλυψη και με δαντέλα στην πλάτη. Το νυφικό της ήταν στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια από πέρλες.

Αστέρια όπως η Kathy Najimy, η Katharine McPhee, ο David Foster, ο Kenny Ortega και άλλοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή μέρα της Kristin και του Josh. Για τη δεξίωση, η Kristin και ο Josh είχαν ένα χαρακτηριστικό κοκτέιλ που ονομάζεται "Wicked Margarita", ένα φόρο τιμής στο ρόλο της Kristin ως Glinda, η καλή μάγισσα στην επιτυχία του Broadway. Το ζευγάρι σέρβιρε επίσης Dunkin Donuts και 7-11 Slurpees ως σνακ αργά το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:  Ρομαντικός royal γάμος: Η δούκισσα Marie-Amélie de Wurtemberg,παντρεύτηκε τον βαρόνο Franz Ferdinand von Feilitzsch - Φόρεσε το νυφικό της μητέρας της (φωτό)

Ο γάμος έγινε επίσης στα 41α γενέθλια του Τζος. Ώρες πριν από το γάμο τους, η Kristin έδωσε στον μουσικό της αγάπη ένα μήνυμα γενεθλίων στο Instagram, αλλά δεν έδωσε καμία ένδειξη για τον επικείμενο γάμο της. "Χαρούμενα γενέθλια στην αγάπη μου!!! Σ' αγαπώ!!» έγραψε.

Η Kristin και ο Josh, ο οποίος είναι 14 χρόνια νεότερος της, άρχισαν να βγαίνουν το 2018. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά δύο χρόνια πριν σε έναν γάμο για την ανιψιά της Kristin. Το συγκρότημα του Josh, Backroad Anthem, εμφανίστηκε στον γάμο. Η Kristin και ο Josh αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021.

Το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του εδώ και αρκετό καιρό. Η Kristin έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την τελετή τον Ιανουάριο του 2023. «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό», είπε η Kristin στο Live with Kelly & Ryan. «Θα κάνουμε μια μικρή τελετή και θα έχουμε μόνο τους πιο κοντινούς μας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ