Τραγωδία μπροστά στα μάτια των καλεσμένων: Tο αεροπλάνο συνετρίβη καθώς έριχνε ροζ καπνό για το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού (βίντεο)

Αφού έριξε ροζ χρώμα, το αεροπλάνο συνετρίβη κατά τη διάρκεια πάρτι αποκάλυψης φύλου

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό, καθώς ένα αεροσκάφος που συμμετείχε στην όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού, συνετρίβη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τη ζωή του.

Οπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media, τα πλάνα δείχνουν ένα ζευγάρι που περιμένει το πρώτο τους παιδί, να χαμογελάει και να κρατιέται από το χέρι μπροστά από μια πινακίδα που γράφει «Oh Baby», γεμάτο με μπλε, κόκκινα, χρυσά και γκρι μπαλόνια.

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό στο Μεξικό

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από έναν καλεσμένο του πάρτι, δείχνει αρχικά ένα αεροσκάφος που επιστρατεύτηκε για να πραγματοποιήσει την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού να πετάει σιγά-σιγά προς το σημείο.

 

 

Καθώς το μικρό αεροπλάνο πλησίαζε, απελευθέρωσε ροζ καπνό για να σηματοδοτήσει ότι το ζευγάρι, από το Σαν Πέδρο του Μεξικού, θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Αλλά, όπως αναφέρει η SUN, με το που άφησε τον ροζ καπνό το αεροσκάφος, ο πιλότος φαίνεται να τράβηξε το αεροσκάφος Piper PA-25-235 Pawnee προς τα πάνω και το αριστερό φτερό ξαφνικά κόπηκε, στέλνοντας το αεροσκάφος σε τρελή πορεία μέχρι που λίγο αργότερα συνετρίβη.

Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση έδειχναν να αγνοούν το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους και συνέχισαν να γιορτάζουν μαζί με το ζευγάρι.

 

 

Αργότερα, φωτογραφίες που ήρθαν στο «φως» από το αεροσκάφος που συνετρίβη, λίγα μέτρα μακριά από το πάρτι, έδειχναν τον 32χρονο πιλότο, που ονομαζόταν Luis Angel, να κείτεται στα συντρίμμια του αεροπλάνου πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Αντιδράσεις στα social media για τον θάνατο του πιλότου

Η τραγωδία έγινε viral στο διαδίκτυο και οι χρήστες των social media είχαν έντονες αντιδράσεις για την φαινομενικά απρόσεκτη αντίδραση των παρευρισκόμενων στο πάρτι.

 

 

«Ο τρόπος με τον οποίο η κάμερα γύρισε πίσω στο ζευγάρι χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για τον πιλότο είναι λυπηρός», ανέφερε ένας χρήστης.

Παράλληλα, ένας άλλος πρόσθεσε: «Γιατί πρέπει να κάνουν τέτοιες ακραίες αποκαλύψεις φύλου τελευταία; Γιατί δεν μπορούν να αρκεστούν σε κάτι πιο απλό;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ