Παντρεύτηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης - Το όμορφο νυφικό της νύφης (φωτό)

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε στα social media η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία βρισκόταν μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού.

Η υπουργός απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου της το νιόπαντρο ζευγάρι, να χαμογελά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και στη συνέχεια, ανάρτησε το στιγμιότυπο μέσω Instagram stories. Στη δημοσίευσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε: «Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Μπορεί ο γάμος να πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο σύμφωνα με την Secret, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη σχεδιάζουν στις 15 Σεπτεμβρίου, ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στα Ανώγεια της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα των Κεφαλογιάννηδων, όπου θα καλέσουν πολλούς συγγενείς, φίλους και, φυσικά, στελέχη της πολιτικής και της κυβέρνησης, που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις χαρές του ζεύγους.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, σε ένα τραπέζι με φίλους.

Η γνωριμία τους δεν άργησε να γίνει ένας δυνατός έρωτας, ενώ όσοι τους γνωρίζουν λένε πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, μια και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, όπως και την αγάπη τους για τη μουσική και τα ταξίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ