Βάφτιση γιού Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου - Το λευκό φόρεμα της τελετής & το ολόχρυσο της δεξίωσης -ποιες κυρίες έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους

Το όνομα του μικρού....

Τον γιο τους βάφτισαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης μυστικές.

Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

 

 

Ο εννέα μηνών γιος της παρουσιάστριας, πήρε το όνομα Βλάσσης, του πεθερού της Κωνσταντίνας και πατέρα του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

 

 

Η παρουσιάστρια έλαμπε, ντυμένη στα λευκά, σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της, τη βάφτιση του πρώτου της παιδιού.

Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε μήκος πάνω από το γόνατο, με ραντάκι και λεπτομέρεια στους ώμους της, ενώ φόρεσε ασημί πέδιλο και ασορτί ασημί κοσμήματα.

Να σημειώσουμε πως ευτυχισμένη μανούλα στην δεξίωση επέλεξε να φορέσει ένα διαφορετικό φόρεμα, μία ολόχρυση τουαλέτα που της πήγαινε αφάνταστα. 

Στο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε τραγούδησε το συγκρότημα ''Μέλισσες'', ενώ βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Μεταξύ αυτών η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Γιώργος Πατούλης, ο  Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την σύζυγό του και ο Γιάννης Μαρακάκης με τη Νίκη Θωμοπούλου.

 

Να σημειώσουμε πως το ζεγάρι γνωρίστηκε τον Αύγουστο του 2020. 

 

 

 Τον Σεπτέμβριο του 2022 ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και στις 2 Οκτωβρίου 2022 παντρεύτηκαν.

 Στις 3 Ιανουαρίου 2023 γεννήθηκε ο γιος τους.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ