Επανεμφάνιση του αειθαλούς Giorgio Armani: 89 ετών, στα καλύτερά του - Δείτε φωτό και βίντεο από την βράβευσή του στην Βενετία

Ο Giorgio Armani θα παρουσιάσει, το One Night Only Venezia, μια εκδήλωση για να γιορτάσει τον κινηματογράφο και να αποτίσει φόρο τιμής στην πόλη που τον συμβολίζει περισσότερο.

Ο Giorgio Armani έλαβε τον Χρυσό Λέοντα από γυαλί Μουράνο από τον Luigi Brugnaro, τον δήμαρχο της Βενετίας, για να επισφραγίσει τον βαθύ δεσμό του με τον κινηματογράφο και τη Βενετία.

"Αυτό το βραβείο, μου εμπνέει μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση του έργου μου, την οποία λαμβάνω με μεγάλη χαρά με την ευκαιρία του Ογδοηκοστού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και του One Night Only Venezia, μιας εκδήλωσης που διοργάνωσα για να αποτίσω φόρο τιμής στην πόλη με την οποία είμαι τόσο στενά συνδεδεμένος εδώ και πολλά χρόνια", δήλωσε ο κ. Armani.

 

 

Με την ευκαιρία του 80ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Giorgio Armani θα παρουσιάσει, το One Night Only Venezia, μια εκδήλωση για να γιορτάσει τον κινηματογράφο και να αποτίσει φόρο τιμής στην πόλη που τον συμβολίζει περισσότερο.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Αρσενάλι και θα περιλαμβάνει ένα βραδινό πάρτι πριν από την επίδειξη Υψηλής Ραπτικής.

Ο Giorgio Armani επιστρέφει στη Βενετία, επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με το φεστιβάλ κινηματογράφου, η οποία ξεκίνησε το 1990 με την παγκόσμια πρεμιέρα του διάσημου ντοκιμαντέρ Made in Milan σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese και το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο σχεδιαστής προς τιμήν του σκηνοθέτη στο Ca' Leone στην Giudecca.

Να σημειώσουμε πως ο διάσημος 89χρονος σχεδιαστής , διοργάνωσε ένα κοκτέιλ πάρτι στη Βενετία την Παρασκευή, στο οποίο βρέθηκαν πασίγνωστοι stars.

Μεταξύ αυτών, ο Tony Leung, ηθοποιός και νικητής του Golden Lion για επιτεύγματα ζωής στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η σύζυγός του Carina Lau. Damien Chazelle, διευθυντής νικητή πολλαπλών βραβείων μεταξύ των οποίων BAFTAS και Golden Globe? Benicio del Toro, ηθοποιός του Πουέρτο Ρίκο που έλαβε σαράντα πέντε βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 

 

 

 

Ο Alberto Barbera, ιταλός κριτικός κινηματογράφου, ο οποίος σήμερα υπηρετεί ως Πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Jane Campion, νικητής διευθυντής της Νέας Ζηλανδίας με πάνω από 100 βραβεία. Ο Pierfrancesco Favino, ο David Di Donatello και ο Nastri d'Argento που κέρδισαν τον ηθοποιό, μαζί με τη σύζυγό του Anna Ferzetti. Ang Lee, Golden Globes και Baftas κερδίζοντας κινηματογραφική ταινία, Louis Garell, Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης?

Ο Luca Guadagnino ιταλικός σκηνοθέτης με πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Silver Lion, παράλληλα με υποψηφιότητες για ένα βραβείο Όσκαρ και τρία βραβεία BAFTA. Vittoria Puccini, Ιταλική ηθοποιός υποψήφιος για τον David diatello.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ