Στέφανος Κασσελάκης - on camera σε επικριτές: Αδελφές & παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια -Εφοπλιστής χωρίς καράβια - Ναι δούλεψα στην Goldman Sachs

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντάει στα ομοφοβικά σχόλια.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δεν κρύβει ότι είναι ομοφιλόφυλος. Ωστόσο, αυτό έχει προκαλέσει μια σειρά από ειρωνικά σχόλια γύρω από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν δίστασε να απαντήσει σε ένα από αυτά τα σχόλια. Σε χρήστη των social media που του έγραψε «Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη, αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις του γύρω από τέτοιου είδους σχόλια, μέσα από βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

«Να ζήσει η Κρήτη και όλα τα παλικάρια, αγόρια και κορίτσια, που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται, να είναι ο εαυτός τους και να είναι υπερήφανοι για αυτό το οποίο είναι.».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τζουμάκας για Κασσελάκη: '' Είναι έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής - Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO''

Με αυτόν τον τρόπο, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για το δάνειο

Επιπλέον σχολιάσε για το δάνειο των 10 εκτατ. που έχει λάβει ότι: "Έκλεισα ραντεβού αύριο με την τράπεζα, για να ζητήσω δάνειο με προσωπική εγγγύηση και να αγοράσω βαπόρια όπως ο… αυτοδημιούργητος Κασσελάκης. Θα σας αφηγηθώ λοιπόν ακριβώς πώς άρχισα. Και όλα τα στοιχεία για το κεφάλαιο το οποίο μπόρεσα να σηκώσω, και τι αγόρασα, και τι έχτισα, είναι δημόσια έγγραφα. Ας τα δουν, αντί να ειρωνεύονται."

 

 

Για την Goldman Sachs

Απαντήσεις δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης και για την προύπηρεσία του στην Goldman Sachs, αναφέροντας τα εξής: «Δούλεψε στη Goldman Sachs όταν αυτή έπινε το αίμα της Ελλάδας!» Φανταστείτε τώρα ένα παιδί 21 ετών που μόλις αρχίζει -με τις επιδόσεις του- να δουλεύει… Λοιπόν, μην τρελαθούμε. Αν δεν είχα δουλέψει στο Κεφάλαιο, δε θα είχα καταλάβει την αλαζονεία του και σήμερα δε θα ήμουν αριστερός."

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ