Είδαμε ξανά αγαπημένα ζευγάρια: Γιώργος Λέφας-Ευτυχία Μοσχάκη στην πρεμιέρα της Ελένης Κοκκίδου ως Εκάβη στου Παπάγου

Πήγε να δει Εκάβη το ζευγάρι!

Στο Κηποθέατρο Παπάγου έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση "Εκάβη", η οποία γνώρισε την αποθέωση στην Επίδαυρο. Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν και ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας με την επίσης ηθοποιό και σύζυγό του Ευτυχία Μοσχάκη.

Στην παράσταση Εκάβη πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.

NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Εκάβη έδωσε την ευκαιρία ακουστεί ο λόγος του Ευριπίδη με όλη τη δύναμη της ψυχής στο Αργολικό θέατρο πλημμυρίζοντας συγκίνηση τις καρδιές χιλιάδων θεατών.

Η Επίδαυρος αγκάλιασε την Εκάβη και χιλιάδες θεατές αποθέωσαν την συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Κοκκίδου αλλά και όλους τους ηθοποιούς - πρωταγωνιστές, αυτής της μεγάλης παραγωγής. O λόγος του Ευριπίδη ακούστηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής αγγίζοντας τις καρδιές των θεατών στο Αργολικό θέατρο.

Η Εκάβη από τις 28 Αυγούστου παρουσιάζεται σε όλους τους φεστιβαλικούς χώρους της Αττικής δίνοντας την ευκαιρία να τη χειροκροτήσει και το Αθηναϊκό κοινό. Μία παραγωγή της Θεατρικής Διαδρομής σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη.

NDP

NDP

NDP

Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Λέφας είχε σχολιάσει τις δικαστικές διαμάχες τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη, όσο και του Αλέξη Γεωργούλη. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε σχολιάσει ότι δεν εξεπλάγη από τις κατηγορίες, ενώ για τον Αλέξη Γεωργούλη είπε ότι καλό είναι να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ