Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Φόρεσε το ωραιότερο λευκό καφτάνι με μωβ απλικαρισμένα κεντητά λουλούδια - Επιτομή της κομψότητας και στις παραδοσιακές ενδυμασίες

Σήμερα κλείνει τα 53 της!

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας βρέθηκε χθες στο χωριό Hawar και επισκέφτηκε την κουζίνας της Firyal Kofahi. Η Βασίλισσα δοκίμασε τα τοπικά παραδοσιακά πιάτα και συνομίλησε με τις γυναίκες του χωριού.

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, τόνισε τη σημασία του να στηριζούν οι γυναίκες η μια την άλλη.

Φορώντας μια λευκή παραδοσιακή στολή και έχοντας τα μαλλιά της όμορφα χτενισμένα και λυτά κάτω, ξεχώριζε με τη λάμψη και τη μίνιμαλ εμφάνισή της. Η Βασίλισσα Ράνια αποτελεί σύμβολο της κομψότητας και του στυλ. Δεν χάνει ευκαιρία να δειξει την αριστοκρατική φινέτσα της ούτε και στη βόλτα της σε ένα μικρό χωριό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ανέφερε: "Χάρηκα που πέρασα το απόγευμα μαζί σας! Ευχαριστώ τον Um Mohammad και όλες τις γυναίκες που συνάντησα σήμερα στην κουζίνα της Firyal Kofahi στο χωριό Hawar - τι απίστευτο παράδειγμα γυναικών που σηκώνουν η μία την άλλη."

Instagram @queenrania

Instagram @queenrania

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Οικογενειακή απόδραση με τον Βασιλιά και τα παιδάκια τους, Salma & Hashem - Τι φόρεσε η stylish royal (φωτό)

Γενέθλια σήμερα για τη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Η Ράνια Αλ Αμπντάλα γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1970 και είναι η Βασίλισσα της Ιορδανίας. Είναι η σύζυγος του Βασιλιά Αμπντάλα Β΄.

Γεννήθηκε στο Κουβέιτ από Παλαιστίνιους γονείς. Πήρε το πτυχίο της στις επιχειρήσεις από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Το 1991, μετά τον Πόλεμο του Κόλπου, κατέφυγε με την οικογένειά της στο Αμμάν της Ιορδανίας, όπου γνώρισε τον πρίγκιπα Αμπντάλα της Ιορδανίας. Πριν τον γνωρίσει, εργάστηκε στη Citibank και στη συνέχεια έπιασε δουλειά στο τμήμα μάρκετινγκ της Apple Inc. Από τότε που παντρεύτηκε τον Αμπντάλα το 1993, έχει γίνει γνωστή για το έργο της υπέρ της υπεράσπισης που σχετίζεται με την εκπαίδευση, την υγεία, την ενδυνάμωση της κοινότητας, τη νεολαία, τον διαπολιτισμικό διάλογο και τη μικροχρηματοδότηση.

Το περιοδικό Forbes έχει κατατάξει τη Ράνια ως μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ