Στην Αθήνα η Ολυμπιάδα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής -100 κορυφαίοι γιατροί θα ανοίξουν το δρόμο για την αιώνια νεότητα από την χώρα της Θεάς Αφροδίτης

Από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το κορυφαίο συνέδριο

To Παγκόσμιο Συνέδριο ISAPS Olympiad Athens 2023 ξεκινά σήμερα 31 Αυγούστου 2023. 100 κορυφαίοι γιατροί συγκεντρώνονται στην χώρα μας για να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χώρο της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Την είδηση είδαμε στο λογαριασμό του Dr. Ζήση Κ. Μπουκουβάλα στο Instagram.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISAPSPlasticSurgeons (@isapsplasticsurgeons)

Το πρόγραμμα προβλέπει την παρακολούθηση προηγμένων εκπαιδευτικών συνεδρίων, master classes και εργαστηρίων, με την παρουσίαση από τους δασκάλους της αισθητικής. 

FreePik



Τι είναι το ISAPS;

Το ISAPS είναι η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα που ασχολείται με την ενημέρωση και συνεχόμενη εκπαίδευση των Πλαστικών Χειρουργών και Ειδικευόμενων σε ότι αφορά την βελτίωση των τεχνικών που αφορούν την Αισθητική Χειρουργική και κατ’ επέκταση την ασφάλεια και ικανοποίηση των ασθενών.

Στο συνέδριο θα παρευρίσκεται ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας


Το παρόν στο συνέδριο θα δώσει ο Dr. Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας, ο οποίος είναι Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Metropolitan και Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως ο ίδιος γράφει στο Instagram "νιώθει τιμή που του δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους συναδέλφους Πλαστικούς Χειρουργούς".

Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ