Συγκινημένοι ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια αποχαιρετούν την Ινφάντα Σοφία - Στην Ουαλία για σπουδές η κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας

Σε κολλέγιο στην Ουαλία θα σπουδάσει η Πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία!

Η Πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, η κόρη του Βασιλιά Φελίπε VI και της Βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας, έφυγε από το πατρικό της για να σπουδάσει σε κολλέγιο στην Ουαλία. Το βασιλικό ζεύγος αποχαιρέτησε συγκινημένο τη 16χρονη Ινφάντα Σοφία, η οποία άνοιξε τα φτερά της χθες Τρίτη 29 Αυγούστου και πέταξε στο εξωτερικό.

Η βασιλική οικογένεια αποχαιρέτησε στην εξώπορτα της κατοικίας τους, δίπλα στο Παλάτι Ζarzuela στη Μαδρίτη, τη Σοφία. Η 16χρονη Πριγκίπισσα χάιδεψε τον σκύλο τους, αγκάλιασε τους γονείες της και μετέβη στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία. Η Ινφάντα Σοφία θα φοιτήσει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία. Πρόκειται για ένα διεθνές πρόγραμμα σπουδών, International Baccalaureate, σε ένα αριστοκρατικό κολλέγιο, στο οποίο πρόσφατα φοίτησε η αδερφή της, Πριγκίπισσα των Αστούριας.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Ινφάντα Σοφία να φοράει ένα casual outfit, το οποίο αποτελείται από ένα χακί παντελόνι και ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο. Το look της ολοκληρώνει με λευκά sneakers. Πρόκειται για μια εμφάνιση που ταιριάζει με την ηλικία της. Χαλαρό στυλ έχουν επιλέξει και οι γονείς της για να την αποχαιρετήσουν.

Instagram @holacom

Instagram @holacom

Διαβάστε επίσης: Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια σε δείπνο στη Μαγιόρκα! Το κατακόκκινο φόρεμα της Λετίσια, εμπριμέ σχέδια για τις πριγκίπισσες Λεονόρ & Σοφία (φωτό)

Η Ινφάντα Σοφία δεν έχασε καθόλου χρόνο μετά την προσγείωσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στην Ουαλία. Μετέβη αμέσως στο Κολλέγιο, του οποίου θα είναι φοιτήτρια για τα επόμενα δυο χρόνια. 

Οι φωτογραφίες από τη μαγευτική Ουαλία και την γλυκύτατη Ινφάντα Σοφία, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

 

X/Twitter @CasaReal

X/Twitter @CasaReal

Η αδερφή της Leonor, από την άλλη πλευρά, αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του πατέρα της και να ενταχθεί στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα νωρίτερα αυτό το μήνα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ