Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: ασανσέρ έπεσε στο κενό από τον 25ο όροφο – 3 τραυματίες

Εφιάλτης με ασανσέρ στην Κίνα

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα το προηγούμενο Σάββατο, όταν ένα ασανσέρ με τρεις επιβάτες, έκανε ελεύθερο πτώση πέφτοντας στο κενό. Το τραγικό αυτό περιστατικό που οδήγησε στον τραυματισμό των επιβατών και καταγράφηκε και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τη New York Post ένας από τους επιβάτες περιγράφοντας στο Newsflare την σοκαριστική στιγμή είπε ότι: «Όλα γύριζαν. Όλοι μας πεταχτήκαμε στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα».

 

 

Το περιστατικό περιγράφει με λεπτομέρεις ο Λι, ένας από τους επιβάτες του ανελκυστήρα στην πόλη Τσανγκσά στην επαρχία Χουνάν. Ο ίδιος που ζούσε στον 25ο όροφο, ανέφερε πώς το ασανσέρ «σταμάτησε ενώ κατέβαινε» και πρόσθεσε ότι ο ανελκυστήρας άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο.

Τη στιγμή εκείνη προσπάθησε να παρέμβει πατώντας τα κουμπιά για άλλους ορόφους, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς όλα τα φώτα στον πίνακα ελέγχου έσβησαν.

Χωρίς προειδοποίηση, το ασανσέρ ξεκίνησε να βουτά στο κενό. Στο βίντεο φαίνεται ο ανελκυστήρας να κατεβαίνει απότομα, εκτοξεύοντας και τους τρεις στον αέρα με τον έναν να χτυπά στην οροφή. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους επιβάτες να βρίσκονται στο πάτωμα τραυματισμένοι.

Στη συνέχεια, ο Λι επικοινώνησε τόσο με τους διαχειριστές όσο και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο Λι υπέστη μόνο ελαφρούς μώλωπες στο πόδι του. Ωστόσο, ένας άλλος φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει άγνωστη.

Οι συγγενείς του θύματος ισχυρίζονται ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελίχθηκαν χειρότερα και γι' αυτό θα πρέπει οι επιβάτες να νιώθουν τυχεροί. «Αν υπήρχαν ηλικιωμένοι ή παιδιά μέσα στο ασανσέρ εκείνη τη στιγμή, φοβάμαι να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί», είπε η Γου, σύζυγος του επιβάτη με τα κατάγματα. Υποστήριξε ότι οι κάτοικοι είχαν προηγουμένως αναφέρει προβλήματα με το ασανσέρ στους κατόχους των ακινήτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ