Γιάννα Αγγελοπούλου: Χεράκι-χεράκι με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο στη Μύκονο - Σικάτη εμφάνιση με φλοράλ μίνι φόρεμα

Σπάνια εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Μια σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο και τα παιδιά τους. Η Ελληνίδα επιχειρηματίας εθεάθη με την οικογένειά της στη Μύκονο, όπου περνούν τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού.

Φορώντας ένα μίνι φλοράλ φόρεμα, η Γιάννα Αγγελοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς περιπλανιόταν στα σοκάκια του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού. Το απίθανο λευκό φόρεμα της συνδύασε με μια κόκκινη τσάντα. Η τσάντα αυτή ταιριάζει εκπληκτικά με το μοτίβο του φορέματος. Το outfit ολοκλήρωσε με κλασικές μαύρες γόβες.

NDP

Από το χέρι την κρατούσε τρυφερά ο σύζυγός της, όσο περιφερόντουσαν μαζί στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων.

NDP

Διαβάστε επίσης: Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι τρελογιαγιά - Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο “δεν την αναλαμβάνω”» (βίντεο)

NDP

NDP

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση, όπου και βρέθηκαν όλοι μαζί, ήταν στον γάμο του μικρότερου γιου της, Δημήτρη, τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε επίσης: Στην Αγία Βαρβάρα Χαλανδρίου παντρεύτηκε ο γιος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Δημήτρης - Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην τελετή

Η εμφάνιση στον γάμο του γιου της

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του Λήδα Λογοθέτη, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Λογοθέτη, σε εκκλησία στο Χαλάνδρι, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων.

Φυσικά, στο πλευρό του ζευγαριού οι γονείς τους, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου κομψά και ιδιαίτερα ντυμένη, να είναι εξαιρετικά χαρούμενη που παντρεύει και το τρίτο της παιδί.

NDP

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ