Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Good news - Μπράβο στο TikTok: Προσέφερε 200.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους

Πολλά συγχαρητήρια!

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο Τiktok που κατάφερε και δώρισε 200.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις πυρκαγιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το TikTok

«Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, απεστάλη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.) χρηματική επιταγή αξίας 200.000 ευρώ από τη δημοφιλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας TikTok, προς ενίσχυση των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας φέτος» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση. 

«Συγκεκριμένα, το TikTok, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας το σπουδαίο έργο που προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν και εξακολουθούν να πλήττουν την Ελλάδα, καθώς και την τεράστια υποστήριξη που παρέχει στις Δυνάμεις κατάσβεσης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει δωρεά 200.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν από τον Ε.Ε.Σ. για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας» επισημαίνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. 

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά του προς ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ελλάδας και τη σημαντική δωρεά που κατέθεσε» καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ