Ιδού τα 5 πιο άτυχα ζώδια για τον Σεπτέμβριο - Δες αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά

Bad luck ...

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Σεπτέμβριος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν! 

Γκρίζος φαίνεται ο Σεπτέμβριος, για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΚΡΙΟΣ: Ευαίσθητες ισορροπίες
Με τον Άρη στο Ζυγό απέναντί σου, όλο τον μήνα, όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα και οι ισορροπίες θα είναι αρκετά ευαίσθητες.
Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις τα νεύρα σου, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Άλλωστε δεν είσαι και πολύ τις υπομονής. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα απηυδήσει, θα τα βροντήξει όλα κάτω και θα φύγει. Όπως και να έχει, θα βρεις άτομα απέναντί σου που είτε δε θα σε πάνε μία και θα στο λένε κατάμουτρα είτε η υπομονή τους θα έχει εξαντληθεί και οι καλοί τους τρόποι θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 29, το σχοινί να ξέρεις ότι θα τεντωθεί επικίνδυνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε σπίτι έχει τα βάσανά του 
Με τον Άρη στον 4ο οίκο σου, αποχαιρετάς την ηρεμία σου.
Τα πράγματα στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι ευχάριστα κι η αλήθεια είναι ότι θα βασανιστείς αρκετά (και τον επόμενο μήνα), καθώς είναι πιθανό οι σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα να διαταραχθούν, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με τον/ην σύντροφό σου, ενδεχομένως γιατί θα κάνεις τα στραβά μάτια στις παρεμβάσεις ή τις αυθεραισίες τους (αν πρόκειται για μέλη της δικής του οικογένειας). Αν βέβαια θέλεις να ξεκινήσεις τίποτα μερεμέτια, να φτιάξεις πράγματα στο χώρο σου που έχουν χαλάσει ή να ρίξεις και κανα... τοίχο, μια χαρά είναι ο Άρης. Αν όχι, να περιμένεις ζημιές και έξοδα που δεν υπολόγιζες, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου! Η Πανσέληνος στις 29 του μήνα θα δημιουργήσει εντάσεις και ζηήμαα και στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καλοί τρόποι πάνε περίπατο 
Με τον Άρη στον Ζυγό και 10ο οίκο σου, ετοιμάσου για πολεμικό κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο.
Παλιές και νέες έχθρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο ανταγωνισμός θα ενταθεί, ενώ και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου ενδέχεται να περάσουν κρίση. Στο κάδρο μπαίνει και το σπιτικό ή τα πρόσωπα ης οικογένειάς σου με την Πανσέληνο στις 29 του μήνα. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να γίνεις κι ανυποχώρητος σε κάποιες απαιτήσεις ή να εναντιωθείς σε εντολές που κρίνεις παράλογες, όπως επίσης και να στυλώσεις τα πόδια και να αποφασίσεις να πετύχεις ένα στόχο σου, κόντρα σε κάθε εμπόδιο ή αντιρρήσεις κι ας αποτύχεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διπλωματία θα αποτύχει και θα αναγκαστείς να πάρεις ξεκάθαρη θέση σε όλα όσα θα διαδραματιστούν.    

ΙΧΘΥΕΣ: Με το χέρι στην τσέπη
Εσύ βρίσκεσαι στην λίστα για αρκετούς λόγους
: Έχεις μια Νέα Σελήνη που θα σπείρει ανέμους και θα θερίσει θύελλες, ελέω του τριγώνου Ήλιου-Ουρανού, πρόσθεσε και τον Άρη που θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου και θα είσαι με το χέρι στην τσέπη, προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις... Πρόσθεσε τώρα και την αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου που μάλλον θα καταφέρεις μια τρύπα στο νερό και δε χρειάζεται να σου πούμε κάτι άλλο. Αυτός ο μήνας θα σε ζορίσει απ' όλες τις μπάντες και συχνά-πυκνά θα είσαι στην πρίζα. Και στα ερωτικά-σεξουαλικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί εδώ ισχύει το "δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτός προγράμματος 
Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για σένα, με τον Άρη στον 2ο οίκο σου
να κάνεις αγώνα, σχετικό με τα οικονομικά σου, που όπως όλα δείχνουν, η κατάστασή τους θα είναι τέτοια που δε θα μπορείς να κρατήσεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης (αυτό κι αν είναι πρόβλημα για σένα) αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθεί μια συμφωνία ή συνεργασία από την οποία περίμενες να δεις άσπρη μέρα. Βάλε τώρα και την αντίθεση του Ήλιου σου με τον Ποσειδώνα που θα σου θολώσει τα νερά και θα σε αποπροσανατολίσει πλήρως και έδεσε το γλυκό.

Πηγή: astrology.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ