Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Τατιάνα Μπλάτνικ - Η έκπληξη από τον σύζυγο της, πρίγκιπα Νικόλαο & τη Rumi (φωτό)

Τι ετοίμασαν;

 

Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου έγινε χθες (27/8) 43 ετών και θέλησε να μοιραστεί αυτό το σημαντικό γεγονός με τους 79,8 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram!

Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της ξύπνησε με μία όμορφη έκπληξη από τον άντρα της και φυσικά το σκυλάκι της, Rumi.

Μία νόστιμη τούρτα με πολύχρωμα μπαλόνια επάνω.

Διαβάστε ακόμη: O πρίγκιπας Νικόλαος σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου του με την Τατιάνα: ''Τόσο όμορφη σαν τη μέρα που''...

"Για αυτούς που με ξέρουν - δεν γιορτάζω γενέθλια... Αλλά με κέικ καρότου στο κρεβάτι την Κυριακή χωρίς καμία ενοχή- αυτά είναι τα πιο χαρούμενα γενέθλια για εμένα"

"Σήμερα είναι μια υπενθύμιση του πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και του πόσο αληθινά είναι τα απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή ξεχωριστή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τις τούρτες, το φρέσκο μέλι, τα βραχιόλια, τα μπαλόνια, τα βίντεο και τις προσωποποιημένες λίστες μουσικής. Αλλά κυρίως, επειδή με κάνατε να νιώσω ότι με αγαπάτε. Σας ευχαριστώ όλους που μου θυμίσατε ότι χρειαζόμαστε να γιορτάζουμε και τον εαυτό μας. Μπορώ να το πω; Χρόνια μου πολλά"

"Σας παρακαλώ πάρτε ένα λεπτό για να νιώσετε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε, υπάρχει μόνο ένας από τον καθένα σας, οπότε γιορτάστε τον εαυτό σας. Είστε η μαγεία που περιμένατε", έγραψε αναλυτικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το να μην είναι κανείς fan των γενεθλίων είναι απολύτως φυσιολογικό!

Το θέμα είναι να νιώθει άνετα αυτός που γιορτάζει. Κάτι που μαρτυράει το look της στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε ακόμη: 13 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα Νικόλαο & την Τατιάνα Μπλάτνικ -Σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες

Είναι αρκετά απλό και comfy. Πρόκειται για ένα κρεμ σύνολο με σχέδια από μάτι στο τελείωμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ