Διπλή χαρά: Παντρεύτηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βαλτάκης - Η κόρη τους από τη Σιέρα Λεόνε φόρεσε σαν mini me το ίδιο νυφικό με τη μαμά της

Παντρεύτηκε ξανά με θρησκευτικό γάμο η ηθοποιός που παίζει στη σειρά "Γλυκάνισος".

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της και νευροχειρούργος, Στέλιος Βαλτάκης, έζησαν μια ιδιαίτερη ημέρα χθες Κυριακή 27 Αυγούστου, καθώς αποφάσισαν να ενώσουν τους εαυτούς τους με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια εκκλησία. Το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο τα τελευταία δυο χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά μπροστά σε συγγενείς και αγαπημένους φίλους, επισημαίνοντας την αγάπη τους με τον θρησκευτικό θεσμό του γάμου.

Στην τελετή συμμετείχε επίσης η κόρη τους, την οποία έχουν υιοθετήσει από τη Σιέρα Λεόνε. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η μικρή φόρεσε ένα φόρεμα ίδιο με το νυφικό της μητέρας της, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε η επιχειρηματίας Δήμητρα Λαζαράτου στα social media.

Instagram @dimi_choo

Instagram @dimi_choo

Διαβάστε επίσης: Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε: «Γεννήθηκε μακριά, υπήρχε όμως πάντα στις καρδιές μας!» (φωτό)

Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε και η βάφτιση της κορούλας τους, που απέκτησε το όνομα Ευαγγελία.

Στιγμιότυπα από τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε κοινοποίησαν, επίσης, φίλοι και συνεργάτες της ηθοποιού μέσω των κοινωνικών μέσων. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η ηθοποιός Δήμητρα Τσούτσα, η οποία φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί, αφού ήταν αυτή που έπιασε την ανθοδέσμη.

Instagram @dimi_choo

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλώντας για την υιοθεσία

«Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς.

Γι’ αυτό γίνανε κάπως όλα στα στάδια γιατί εμείς το είχαμε προγραμματίσει αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είχαμε ήδη ξεκινήσει την έρευνά μας και τη διαδικασία.

Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή κι όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Πώς είναι ως μαμά ενός κοριτσιού 2,5 ετών; «Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες.

Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη, αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών, αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν»

«Αυτό που είπαμε είναι ότι σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού»

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μιλήσει αναλυτικά στην εκπομπή DΟΤ για την υιοθεσία της μικρής της. «Δεν είμαι κοπέλα που έγινε μαμά στα 20. Το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς το θέμα της υιοθεσίας στη σχέση μας με τον Στέλιο. Το θέλαμε και χωριστά. Όταν προχωρούσε η σχέση είπαμε ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή.

Κάναμε διακρατική υιοθεσία. Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρρα Λεόνε. Τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δεν είναι νομικά διαθέσιμα. Γι’ αυτό και προωθείται η αναδοχή και όχι η υιοθεσία.

Εγώ έψαχνα σαν τρελή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη νιώθεις ότι αυτό το πράγμα θα το καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Κάποια στιγμή όταν έφτασε η ώρα και βρέθηκε το παιδί, ένιωσα ότι μπορώ να φτάσω εκεί κολυμπώντας.

Εμάς η αξιολόγηση ξεκίνησε στην Ελλάδα, ταυτόχρονα ψάχναμε σε ποια χώρα μπορούμε. Είπαμε ότι θα πάμε στην Αφρική, γιατί είναι συγκεκριμένες οι χώρες που είναι ανοιχτές για υιοθεσία στην Ελλάδα.

Αν δεν μυρίσεις τη Σιέρρα Λεόνε που μυρίζει όλη καμένο πλαστικό δεν μπορείς να καταλάβεις την τύχη σου που ζεις εδώ. Είναι πολύ εύκολο να κάνει έτσι ένα παιδάκι και να πιει μολυσμένο νερό. Αυτό που είπαμε είναι ότι σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και να γεννήθηκε, ό,τι χρώμα και να έχει.

Ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας με ένα ζευγάρι Ελλήνων που έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Σιέρρα Λεόνε, η Μάρθα και ο Θανάσης, οι μοναδικοί Έλληνες πριν από εμάς.

Είναι και η νονά της κόρης μας. Μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω να υιοθετήσει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Όμως ήμασταν τυχεροί. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ