Γάμος beautiful people: Η Ουγγαρέζα καλλονή Μπάρμπαρα Πάλβιν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ντίλαν Σπράους σε μία παραμυθένια τελετή με νυφικό Vivienne Westwood (φωτό - βίντεο)

Ο γάμος έγινε στην χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε το μοντέλο! 

Ο Dylan Sprouse και η Barbara Palvin είναι επίσημα ανδρόγυνο!

Ο 30χρονος ηθοποιός, και το σούπερ μοντέλο, 29 ετών, είπαν «ναι» τον Ιούλιο του 2023 σε μια γαμήλια τελετή στην Ουγγαρία - όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Palvin.

\

Instagram/BARBARA PALVIN

Σύμφωνα με το Bors Online, το οποίο ανέφερε πρώτο την είδηση, η τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Βουδαπέστη

Φωτογραφίες εμφανίστηκαν αργότερα στο διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν το ευτυχισμένο ζευγάρι να βγαίνει από μια εκκλησία χέρι-χέρι.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του τον Ιούνιο σε μια συνέντευξη στο V Magazine που πραγματοποίησε ο δίδυμος αδερφός του Sprouse, Cole .

 

Οι δυό τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν τον έκοψε στη ουρά, ενώ συμμετείχε σε μια εκδήλωση.

Ακολούθησε ένα αστείο φλερτ, μέχρι που έγιναν ζευγάρι το 2018.

 

 

 

Το υπέροχο νυφικό

Η Barbara εξέτασε προσεκτικά κάθε πτυχή της γαμήλιας γκαρνταρόμπας της, θέλοντας να φορέσει κάτι διαχρονικό και κλασικό για την τελετή. Η Vivienne Westwood χρησίμευσε ως αφετηρία της και τελικά κατέληξε σε ένα προσαρμοσμένο στράπλες σχέδιο από τον βρετανικό οίκο μόδας, αναφέρει το vogue

 

 

 

 

Για τα κοσμήματα την ημέρα του γάμου, τα πάντα ήταν από Tiffany &; Co., όπως πχ. ένα τσόκερ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90,  που συμπλήρωνε τέλεια το φόρεμα..

Όσο για τα γαμήλια παπούτσια, ήταν ένα όνειρο. Επέλεξε κομμάτι, από τον Οίκο Jimmy Choo, που ήταν πραγματικά τα πιο πριγκιπικά γοβάκια. 

 

 

Για το δεύτερο φόρεμα της η Barbara, ήθελε να κάνει μια εμφάνιση που να αισθάνεται νέα και διασκεδαστική και να μπορεί να χορέψει όλη τη νύχτα. Για το σκοπό αυτό, επέλεξε ένα φόρεμα με σταυρωτή πλάτη από τον Philosophy di Lorenzo Serafini. «Ήταν η καλύτερη επιλογή», λέει η Barbara. «Το φόρεμα με έκανε να νιώθω σαν μια σύγχρονη πριγκίπισσα».

 

 

Την τελετή ανέλαβε η Ανίτα Πάλβιν, ο στυλίστας της νύφης ήταν ο Marc Eram, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Balazs Barsi, ενώ το make up, o Richard Fazekas και η Denise Papp.

Παρακάτω θα δείτε ποιοι ακόμα βοήθησαν στο να γίνει, αυτή η τελετή , τόσο φαντασμαγορική. 

Η Barbara και ο Dylan σχεδιάζουν να γιορτάσουν με έναν μεγαλύτερο γάμο στην Καλιφόρνια το φθινόπωρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ