To πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της Μαρίας Μενούνος - Αγκαλιά με την Αθηνούλα της - ''Είναι το πιο ήσυχο μωράκι του κόσμου''

Είναι η πιο γλυκιά μανούλα του κόσμου... 

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Μενούνος Μαρία Μενούνος , η οποία υποδέχθηκε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, πρίν από έναν μήνα. 

'Εχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, η παρουσιάστρια, απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι, το οποίο ήταν το πιο μαγικό. 

Η μικρούλα έχει φέρει μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια. Μάλιστα πριν λίγο καιρό πέρασαν 40 μέρες από τη γέννηση της κορούλας της και του Κέβιν Αντεργκάρο και για το λόγο αυτόν πήγαν στην εκκλησία του Άγιου Νεκτάριου προκειμένου να της διαβάσει ο παίναι πάς την ευχή.

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: Πήρε την κορούλα της & πήγαν στον Αγ. Νεκτάριο - Το προσκύνημα - τάμα για τις πρώτες 40 μέρες του μωρού

Μαρία Μενούνος εξομολογήθηκε για τις στιγμές αγωνίας πως «έλεγα στον Θεό «πως μπορείς να με ευλογείς με ένα μωρό που δεν θα το συναντήσω ποτέ;». Έκλαιγα πάρα πολύ έκλαιγε και ο Κέβιν, που δεν το κάνει ποτέ».

«Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχνα όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία», είχε πει στο περιοδικό US Weekly.

Πλέον το Instagram της, έχει γεμίσει με φωτογραφίες της ίδιας και του μωρού, με την μικρή  Αθήνα να κέβει την παράσταση. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ