«Θα σε πάρω, θα σε πάρω με παπά & με κουμπάρο»: Γάμος Βανδή- Μπισμπίκη - μια αλήθεια, πολλές φήμες

Θα ανέβουν κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας; 

 Η αλήθεια είναι, ο μεγάλος ερωτας που τους ενώνει και δεν κρύβεται , θα μπορούσε λοιπόν να οδηγήσει σε γάμο.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο. Η μεγάλη αλήθεια είναι που την ξέρουν και οι δύο ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

 

 

Η αλήθεια είναι, ότι ο έρωτας τους είναι υπέρ προβεβλημένος, οπότε είναι φυσικό να κυκλοφορούν φήμες.

 

 

Το αν θα πει το  ναι η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στον μεγάλο έρωτα της ωριμότητας της, τον εξαιρετικό ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Μπισμπίκη, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν και όλα τα άλλα είναι εικασίες.

 

 

 

 

 

Βέβαια, το γεγονός ότι είναι αχώριστοι στις διακοπές αλλά και στην καθημερινότητά τους, αδιάφοροι  πλέον για κακόβουλα σχόλια και καλοθελητές που σπέρνουν  ψεματάκια και μυθεύματα , οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα της ένωσης τους ενώπιον θεού και ανθρώπων για πάντα.

Μάλιστα κάποιοι έχουν απαντήσει και στο ερώτημα: ”ποιος θα είναι ο κουμπάρος του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή”; Ο Νίκος Κοκλώνης.

Κάποιοι άλλοι όμως με μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και γνωρίζοντας πόσο βαθύς είναι ο δεσμός του ηθοποιού με τον τροβαδούρο της Κρήτης Μανώλη Κονταρό, δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο. Να δούμε δηλαδή. 

 

 

 

 

Άλλαξα, ρε παιδί μου, όχι μια μέρα ξαφνικά, αλλά αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή στο Down Town για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τις αλλαγές στη ζωή της.

Από την άλλη ο ηθοποιός έχει πει για τον απόλυτο έρωτα της ζωής του: ''Είμαι ευτυχισμένος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα. Είναι αμοιβαίο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ