Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Σεπτέμβριο - Δείτε εάν είναι και το δικό σας!

Δύο είναι τα τυχερά!

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει! 

Τα ζώδια που θα ξετρελαθούν με τον Σεπτέμβριο είναι μόνο δύο και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΤΑΥΡΟΣ
Εσύ του β' δεκαημέρου, που έχεις τον Δία πάνω σου αλλά τίποτα άλλο που να τυφλώνει την τύχη σου, η αλήθεια είναι ότι θα τον χαρείς με την καρδιά σου τον Σεπτέμβριο.
Εξωστρεφής, κοινωνικός, με κέφι και χαμόγελο θα είσαι στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μαζεύεις τα δώρα του σύμπαντος, είτε υλικά είτε συναισθηματικά και κανείς και τίποτα δε θα μπορεί να σκιάσει την ευτυχία σου. Από ευκαιρίες για να επεκταθείς, να κερδίσεις ό,τι θέλεις, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζώη θα εμφανιστούν τόσο στις 4, όσο και στις 6, 8, 17 και 25 του μήνα. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να σου ξωφλήσει κάτι χρωστούμενα ερωτικά ή όσον αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια, μέχρι τις 16/9.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι η αποκάλυψη του μήνα κυρίως εσύ του β' δεκαημέρου, καθώς χτυπάς σε δύο ταμπλό:
Έχεις Άρη πάνω σου που σε κάνει πιο διεκδικητικό και αποφασισμένο να βάλεις τέλως στα κακώς κείμενα της προσωπικής σου ζωής και να πάψεις να είσαι τόσο ανεκτικός και να μη λες "όχι" όταν πρέπει και δεύτερον, Δία στον 8ο και Αφροδίτη στον 11ο που είναι το Α και το Ω τόσο για να γλιτώσεις από οικονομικά θέματα ή να αποκτήσεις χρήματα, όσο και το να κάνεις κονέ και να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, με άτομα που αργότερα θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα ή θα σε στηρίξουν. Στις σχέσεις δεν τα πας καλά, όμως μπορεί να μην θέλεις κιόλας να δεσμευτείς, αλλά να παραμείνεις αυτή την περίοδο ελεύθερος, ωραίος και διαθέσιμος. 

Πηγή: astrology.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ