Ποιο είναι αυτό το πεντάμορφο αγοράκι , σήμερα σπουδαίος τραγουδιστής; Μαντέψτε! (φωτό - βίντεο)

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Γενέθλια σήμερα (24/8) για τον Γιώργο Περρή!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής γίνεται κι επίσημα 40 ετών!

Έτσι, αποφάσισε για την ιδιαίτερη αυτή μέρα να μοιραστεί με τους 33,7 χιλιάδες ακολούθους του μία throwback φωτογραφία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Γιώργο Περρή όταν ήταν ακόμη ανήλικο παιδάκι να ποζάρει στην κάμερα.

 

 

 

"40 ετών σήμερα! Κι όμως, δεν αισθάνομαι πως άλλαξε πολύ το παιδάκι στη φωτογραφία. Αυτό που άλλαξε είναι ότι έχω αρχίσει να το γνωρίζω και να το αγαπώ πραγματικά. Τον ευχαριστώ με τόση ευγνωμοσύνη για την έως τώρα διαδρομή μας. Οι πληγές μας έγιναν χάρτης για τα δύσκολα και οι χαρές μας έγιναν κλειδιά που ανοίγουν και τα πιο στριφνά λουκέτα.

Από μικρός δεν ήθελα ποτέ να επιβληθώ. Ήθελα μόνο να με επιλέξουν. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με επιλέξατε και που πορευόμαστε μαζί με τόση αγάπη.

Εύχομαι να μπορέσω να σας την στείλω πίσω στο χιλιαπλάσιο. Να με χαίρεστε! Άλλωστε, είμαι πια 40! "
, σημείωσε στη λεζάντα.

Και φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή δίνοντας του ευχές αλλά και λέγοντας του πόσο κούκλος ήταν από μικρός.

Διαβάστε ακόμη: Μία όμορφη παρέα διακοπές στην Τουρκία - Νάνα Μούσχουρη, Tάκης Ζαχαράτος, Μάριος Φραγκούλης, Θοδωρής Βουτσικάκης (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Περρής είναι είναι Ελληνογάλλος τραγουδιστής με διεθνή καριέρα.

Στα 18 του, τον ανακαλύπτει ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος τον παίρνει μαζί του σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Λίγο αργότερα, συνεργάζεται με τον Γιάννη Σπανό καθώς και με την Ελένη Βιτάλη και την Ελένη Δήμου.

Διαβάστε ακόμη: Στην Αθήνα η Νανά Μούσχουρη ντυμένη σαν κοπελίτσα - Με λεπτή washed πουκαμίσα τζιν & λευκό παντελόνι (φωτό)

Έχει εμφανισθεί επίσης στην Βοστόνη, καλεσμένος του Μάριου Φραγκούλη, με την ορχήστρα Boston Pops και μαέστρο τον Κιθ Λόκχαρτ στο Boston Symphony Hall. Στη συναυλία επίσης συμμετείχαν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Χέιλεϊ Γουεστένρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ