Λέο Λέανδρος: Τα 100 έφτασε ο Έλληνας συνθέτης-φαινόμενο! - Βίντεο του συγγραφέα Γιάννη Βίτσα απο τα γενέθλιά του με τραγούδια φυσικά

Ο Γιάννης Βίτσας ανέβασε βίντεο στο Instagram από τη γιορτή που οργανώθηκε για τα εκατοστά γενέθλια του μεγάλου συνθέτη

Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε ο μεγάλος συνθέτης Λέο Λέανδρος, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους του να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός.

Σε ένα μικρό βίντεο που ανήρτησε ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, φίλες και φίλοι του σπουδαίου συνθέτη του τραγουδούν το "Happy Birthday" και του εύχονται να ζήσει "σαν τα ψηλά βουνά". Στο κέντρο του τραπεζιού υπάρχουν τούρτες, ενώ στα γύρω τραπέζια κάθονται οι προσκεκλημένοι, με το Λέο Λέανδρο να φαίνεται να απολαμβάνει την περίσταση.

 

 

Οι δίσκοι του ξεπερνούν σε πωλήσεις παγκοσμίως τα 250 εκατομμύρια. Έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι από 2000 LP με τα τραγούδια του, που έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ τα κομμάτια του έχουν διασκευαστεί από τουλάχιστον 200 καλλιτέχνες.

Πέραν της Βίκυς Λέανδρος  που έστησε εξ' ολοκλήρου την καριέρα της συνεργάστηκε με τους μοναδικούς Νανά Μούσχουρη, Ντέμη Ρούσο, Julio Iglesias, Uli Martin.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ