Zendaya: Ο λόγος που κρατάει κρυφή τη σχέση της με τον Tom Holland - Χαριτωμένες προσωπικές στιγμές του ζευγαριού

Απολαυστική συνέντευξη της Zendaya σχετικά με τη σχέση της και τη φήμη!

Η Zendaya έδωσε συνέντευξη στο Elle και μιλάει για το πώς εξισορροπεί την ιδιωτική της ζωή με την καριέρα και τη φήμη. Η ηθοποιός του Challengers, 26 ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Tom Holland και τη μανία των φανς να μάθουν τις λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Η συνέντευξη της Zendaya

«Μέρη της ζωής μου, δέχομαι, θα είναι δημόσια», είπε η Zendaya. «Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να ζω τη ζωή μου και να αγαπώ το άτομο που αγαπώ».

«Αλλά, επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ», συνέχισε. "Πρόκειται για την προστασία της ειρήνης και το να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μην φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Το σκέφτομαι περισσότερο από ποτέ τώρα."

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή σειρα Euphoria θυμήθηκε πώς ένιωθε «μια σπλαχνική αλλαγή» στο επίπεδο της φήμης μετά τη 2η σεζόν του εφηβικού δράματος του HBO και του Spider-Man: No Way Home, ενώ γύριζε το Challengers στη Βοστώνη την άνοιξη του 2022.

«Πριν, μπορούσα να ξεφεύγω με το να πηγαίνω σε μέρη. Αλλά στη Βοστώνη, θα κατέληγα να επιστρέψω αμέσως στο σπίτι γιατί ήταν πραγματικά υπερδιέγερση», είπε. «Όλοι θα πήγαιναν παρέα σε ένα μπαρ ή κάτι τέτοιο, και θα έλεγα: «Θα το ήθελα, αλλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να καταστρέψω τη νύχτα όλων. Γιατί απλά δεν θα είναι διασκεδαστικό όταν είμαι εκεί». "

Η Zendaya είπε επίσης στο περιοδικό ότι μια φορά πήγε σε ένα κατάστημα για να αγοράσει ένα μαξιλάρι, όπου την έβγαλαν φωτογραφίες στο ταμείο καθώς ήταν «ταραγμένη», αντιμετωπίζοντας ένα ζήτημα με την πιστωτική κάρτα.

Διαβάστε επίσης: Zendaya: Στην πρώτη σειρά του fashion show του Louis Vuitton - Η απόλυτη glam εμφάνιση με την υπογραφή του οίκου (φωτό - βίντεο)

Και κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην Ιταλία πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της Noon, «Είχα αυτή την ιδέα ότι, όπως, μπορώ να περπατήσω στη Βενετία. Όχι, δεν μπορώ», είπε γελώντας η ηθοποιός. «Έπρεπε να μαζέψω τα κόπρανά του και ήμουν σε φάση, Κύριε, σε παρακαλώ, μη με φωτογραφίσεις να μαζεύω τον σκύλο μου---».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ